Νάξος - Κωμιακή: Κλωτσάμε τη μπάλα απόψε για τον Δημήτρη Κεραμιώτη

Κεραμιώτης

Αποτελεί φόρο τιμής. Για όσους γνώριζαν τον ίδιο αλλά και την οικογένειά του... 

Και φέτος, Σάββατο 13 Αυγούστου οι βετεράνοι συμπαίκτες του αείμνηστου Δημήτρη Κεραμιώτη θα τιμήσουν τη μνήμη του στην φιλική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Κωμιακής (σ.σ. φέρει το όνομά του) στις 5.30 το απόγευμα 

Από τη μία πλευρά οι παλαίμαχοι της Κορωνίδος και από την άλλη οι επίλεκτοι της Κορωνίδος. Και για όσους μπερδεύονται μιλάμε πάντα για την Κωμιακή... 

Λίγα λόγια για τον Δημήτρη Κεραμιώτη

keramiotis1.jpgΉταν Σεπτέμβριος του 2014, όταν Δημήτρης έφυγε εντελώς ξαφνικά από κοντά μας (σ.σ καρδιακό επεισόδιο στα 51 του χρόνια), σκορπώντας την θλίψη, όχι μόνο στην οικογένεια του, αλλά σε ολόκληρη την κοινωνία του νησιού, που τον γνώριζε ως έναν γνήσιο άντρα.

Τα τελευταία χρόνια εργαζόταν ως καβοδέτης στο λιμάνι της Νάξου, ενώ ήταν και ο πρόεδρος των Λεμβούχων του νησιού.

Το ποδόσφαιρο ήταν η μεγάλη του αγάπη και πάντα χαμογελαστός έδινε το παρών σχεδόν σε όλα τα ματς που διεξαγόταν επί Ναξιακού εδάφους.

Σαν ποδοσφαιριστής ήταν κατά κοινή ομολογία από πιο ταλαντούχους που έχουν αναδείξει ποτέ οι Κυκλάδες, περνώντας από ομάδες όπως η ΑΕΚ, η Κορωνιδα το Αγερσανι, και ο Πανναξιακός.

Το πάθος του για το ποδόσφαιρο τον οδήγησε να ιδρύσει μαζί με άλλους την ομάδα Παλαίμαχων της Νάξου. Μάλιστα η τελευταία φορά που αγωνίστηκε μαζί τους  ήταν στις 14 Ιουνίου 2014 σε ένα παιχνίδι κόντρα στους αντίστοιχους του Παναθηναϊκού που κατά τραγική ειρωνεία ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του Νίκου Βλησίδη, ο οποίος είχε φύγει τον Φεβρουάριο από κοντά μας από τα ίδια αίτια.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News