Νάξος: Μανωλάς - Σιόβας προπονούνται και οι Ιταλοί στέλνουν Μανωλά στον Ολυμπιακό

Μανωλάς - Σιόβας

Κώστας Μανωλάς και Δημήτρης Σιόβας εδώ και χρόνια έχουν χτίσει μία πολύ δυνατή σχέση φιλίας... Μπορεί ο ένας (Μανωλάς) να αγωνίζεται στην Ιταλία κι ο άλλος (Σιόβας) στην Ισπανία όμως τους ενώνουν όπως όλα δείχνουν δύο πράγματα... Η Νάξος και ο Ολυμπιακός. Ο μεν Μανωλάς γέννημα θρέμμα της Νάξου με την πρώτη ευκαιρία έρχεται για να δει τους δικούς του και να απολαύσει ώρες και ημέρες ηρεμίας, ο δε Σιόβας μπορεί να έχει γεννηθεί στη Δράμα όμως αγάπησε τη Νάξο... Και που τον χάνεις που τον βρίσκεις με την πρώτη ευκαιρία κι αυτός στο νησί των Κυκλάδων. 

Οπότε; Αυτές τις ημέρες όπου κορυφώνεται η φημολογία για το μέλλον τους αμφότεροι απολαμβάνουν την Νάξο... Και βέβαια ως πρωταθλητές δεν χάνουν την ευκαιρία για προπόνηση..  Ο Σιόβας μετά τον υποβιβασμό της Ουέσκα δεν αποκλείεται ακόμη και φέτος να γυρίσει στην Ελλάδα (βλ Ολυμπιακό), όμως για τον Μανωλά η επιστροφή είναι λίγο πιο δύσκολη γιατί έχει ένα μεγάλο συμβόλιο (σε χρόνο και χρήμα) με την Νάπολι.. 

Ο ίδιος δεν έχει κρύψει ότι θέλει να γυρίσει - ειδικά οι αναφορές για κλείσιμο καριέρας με τον Παπασταθόπουλο, τον 3ο της παρέας - δεν είναι και λίγες, ενώ συχνά εντοπίζεται στα θεωρεία του "Γ. Καραϊσκάκη"... Ποιες είναι οι τελευταίες εικόνες για το μέλλον του Κώστα Μανωλά; 

Σήμερα, στο LIVE που έκανε η ηλεκτρονική έκδοση της ιταλικής εφημερίδας gazzetta σχετικά με μεταγραφές και φήμες που υπάρχουν στην Ιταλία υπήρξε και η σχετική είδηση για τον Κώστα Μανωλά με τίτλο. Νάπολι, Μανωλάς κοντά στο αντίο. Με το κείμενο να σημειώνει: "Η ώρα της επιστροφής στην Ελλάδα για τον Κώστα Μανωλά. Ο αμυντικός θα μπορούσε να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Οι πρώτες επαφές ανάμεσα στις τρεις πλευρές έχουν ξεκινήσει και είναι δεδομένη η θέληση του παίκτη να επιστρέψει στην πατρίδα του".

Το δημοσίευμα της Gazzetta για τον Μανωλά | 12 Ιουνίου 2021

Από τον Ολυμπιακό τηρούν σιγή ιχθύος για το συγκεκριμένο θέμα αν και στο SPORT24  χθες ανέφεραν ότι ο 30χρονος Ναξιώτης αμυντικός δεσμεύεται με τη Νάπολι που δαπάνησε 28 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Ρόμα, έως το καλοκαίρι του 2024. Παράλληλα, το συμβόλαιό του στην ιταλική ομάδα είναι αρκετά μεγάλο για τα ελληνικά δεδομένα. Ο Σταύρος Γεωργακόπουλος έχει αποκαλύψει πως για το μέλλον του Μανωλά και την πιθανή επιστροφή του στον Πειραιά, θα είναι κομβικό το επόμενο καλοκαίρι, του 2022. Μετά από το τέλος της επόμενης σεζόν θα γίνει κουβέντα επί της ουσίας για τον επαναπατρισμό του. Πάντως, οι Ιταλοί από τη φετινή σεζόν έχουν ξεκινήσει τα σενάρια για επιστροφή του Μανωλά στην Ελλάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News