Νάξος - "Μηλώσια 2020": Στις 29 Ιούλη οι αγώνες στίβου, ξεκίνησαν οι εγγραφές για το beach volley

Μηλώσια 2020, η ετήσια γιορτή των φίλων του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλωτίου Νάξου που δεν μένει μόνο σε αθλητικά δρώμενα, αλλά αρέσκεται και σε δράσεις που έχουν να κάνουν με την γνώση γύρω από τη φύση ή και τον πολιτισμό.. Και με το καλοκαίρι φέτος, είχαμε τη πρώτη εκδήλωση, την παραμονή του Προφήτη Ηλία, με οδοιπορικό στη φύση...  Συνδυάστηκε δε με την ανάβαση στον Προφήτη Ηλία όπου τελέστηκε ο Εσπερινός, την παραμονή της εορτής..  Οπως διαβάζουμε δε " Η συμμετοχή ήταν ικανοποιητική και η αλλαγή της ώρας έφερε περισσότερο κόσμο στην εκδήλωση αυτή. Μετά το πέρας του Εσπερινού ο πατέρας Ιωάννης Μανιός μαζί με τους εορτάζοντες προσέφεραν κεράσματα τους παρευρισκόμενους . Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στην μνήμη του αγαπητού συγχωριανού μας Εμμανουήλ Στεφάνου Θεωνά που έφυγε από κοντά μας 01 Μαίου 1997 σε ηλικία σε ηλικία 28 ετών".

Επόμενη στάση; Οι αγώνες στίβου στη μνήμη "Ιουλιανού Βλασερού" που ήταν προγραμματισμένοι για αύριο Σάββατο 25 Ιουλίου, αλλά χθες ανακοινώθηκε ότι μεταφέρονται μερικές ημέρες αργότερα... Οπως διαβάζουμε στη σχετική ανακοίνωση από το Διοικητικό Συμβούλιο " η ημερομηνία που θα διεξαχθούν οι αγώνες στίβου στη μνήμη του Ιουλιανού Βλασερού μεταφέρεται για την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020 στο ΔΑΚ Νάξου την ίδια ώρα (17:00). Παράλληλα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι θα ξεκινήσει λεωφορείο απο τη γέφυρα στο Φιλώτι στις 16:00. Απαραίτητη η συμμετοχή όλων των παιδιών για να τιμήσουμε την μνήμη του αγαπημένου μας Λιανού".

Τέλος, να σημειώσουμε ότι εδώ και μερικές ημέρες έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές όσον αφορά τη συμμετοχή αθλητών - αθλητριών στο ετήσιο τουρνουά beach volley που αισίως έφτασε τα 12 χρόνια του... Και όπως αναφέρει η σχετική πρόσκληση "  Ο ΑΜΣ Φιλωτίου, Σωματείο Επαγγελματιών Τουρισμού της Μικρής Βίγλας, διοργανώνουν το 12ο τουρνουά Beach Volley που είναι αφιερωμένο στη μνήμη της Βασιλικής Κύλη. Η διοργάνωση που πλέον έχει γίνει θεσμός, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος αναμένεται να χαρίσει ξεχωριστές στιγμές, τόσο στους συμμετέχοντες όσο και στους θεατές που θα την παρακολουθήσουν. Το  Τουρνουά Beach Volley του ΑΜΣ Φιλωτίου θα πραγματοποιηθεί στη παραλία της Μικρής Βίγλας στις 1 και 2 Αυγούστου. Οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 30 Ιουλίου. Για να δηλώσετε συμμετοχή επικοινωνήστε με την υπεύθυνη της διοργάνωσης στο τηλέφωνο 693 2800 382 (Κατερίνα Μουστάκη) ".

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News