Νάξος (Ναξιακός ΓΣ): Πανελληνιονίκης στο έξαθλο ο Μιχάλης Τάκος (Κ-16)

Εξαθλο.... Και οι Ναξιώτες χτίζουν παράδοση... Και αυτό είναι σημαντικό γεγονός. Να υπάρχει συνέχεια... Αναφερόμαστε στην νέα μεγάλη επιτυχία αθλητή από τον Ναξιακό ΓΣ. που έχει αντίκρισμα σε όλες τις Κυκλάδες καθότι όπως βλέπουμε σε κάθε αγώνα, οι Κυκλαδίτες λειτουργούν ως ομάδα... Πρωταγωνιστής; Ο Μιχάλης Τάκος που κατέκτησε την πρώτη θέση στο έξαθλο στους αγώνες για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ-16, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Αγίου κοσμά. Ο αθλητής του Πέτρου Σιδερή που αγωνίστηκε στον 4ο όμιλο συγκέντρωσε 4.086 βαθμούς. Την 2η θέση κατέκτησε ο Ηλίας Πιερράκος της ΑΕ μεσογείων με 3.859 βαθμούς και την 3η θέση ο Χαράλαμπος Τζίνος της ΑΕ Μεσογείων με 3.599 βαθμούς.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο νεαρός ήταν πέρυσι δεύτερος πίσω από τον συναθλητή του Ορέστη Τσίνο και φέτος, ήταν αυτός που πήρε τη πρώτη θέση και μάλιστα σπάζοντας το φράγμα των 4000 βαθμών. Οσο για το έξαθλο; Αποτελείται από τα αγωνίσματα: 100μ εμπ. – Άλμα σε μήκος  – Σφαιροβολία – Άλμα σε Ύψος – Ακοντισμός - 1.200 μ.

naxiakos.jpg

Ο προπονητής του Μιχάλη Τάκου, Πέτρος Σιδερής σε ανάρτησή του στα social media ανέφερε :

"Ο αθλητισμός και ειδικότερα ο κλασσικός αθλητισμός είναι ένα από τα πιο σημαντικά αγαθά που έχουμε στην κοινωνία μας... Μόνο όποιος έχει περάσει από τα στάδια συμμετέχει σε αγώνες και γίνετε μέλος μιας ομάδας καταλαβαίνει αυτά τα ιδιαίτερα συναισθήματα που μπορεί να σου προσφέρει το κάθε άθλημα Νοιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος ευλογημένος και συγκινημένος που τα τελευταία χρόνια με την μικρή μου εμπειρία ως προπονητής υπήρχαν στιγμές μεγάλης χαράς όπως της σημερινής

Σε μια δύσκολη αγωνιστική χρονιά καταφέραμε να κατεβούμε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ16 στο απαιτητικό ΑΓΩΝΙΣΜΑ του εξαθλου με τον αθλητή μου ΤΑΚΟ ΜΙΧΑΛΗ και για δεύτερη χρονιά να στεφθεί πρώτος νικητής σπάζοντας το φράγμα των 4000 βαθμών....Αξιζει να σημειωθεί ότι πέρυσι ο ίδιος αθλητής βγήκε δεύτερος στο αντίστοιχο πρωτάθλημα και πρώτος βγήκε πάλι αθλητής μου και του ΝΑΞΙΑΚΟΥ ΓΣ ο ΤΣΙΝΑΣ ΟΡΕΣΤΗΣ Μιχάλη σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την μαχητικότητα σου και τον χαρακτήρα σου!!! Έδειξες ότι οι Κυκλάδες είναι εδώ και σε αυτό το αγώνισμα και υπάρχει και συνέχεια!!!"

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News