Νάξος: Ο Πανναξιακός (ενωμένος) διοργανώνει εκδήλωση για την υγεία

Η αλήθεια είναι ότι ο αθλητισμός έχει ξεφύγει από το κλασικό μοντέλο της σχέσης αθλητή - προπονητή... Πλέον για να μπορέσεις ακόμη και σε ερασιτεχνικό επίπεδο να έχεις όχι πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά να μπορείς να καλύπτεις τις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες των αθλητών, οφείλεις ως σωματείο να συνεργάζεσαι με επιστήμονες, οι οποίοι έχουν την γνώση για να προσφέρουν επιπλέον πληροφορίες, αναγκαίες για την καθημερινότητά σου...

Αποτέλεσμα; Το προπονητικό τιμ, συνήθως να μοιάζει με ... επιτελείο στρατού. Και την προσεχή Κυριακή 19 Ιανουαρίου του 2020 έχουμε την ευκαιρία για πρώτη φορά στη Νάξο να δούμε όχι απλά μία ξεχωριστή ημερίδα που έχει άμεση σχέση με τον αθλητισμό και την υγεία, αλλά και την σύμπραξη των τριών σωματείων που ακούνε στο όνομα "Πανναξιακός"... Αναφερόμαστε στον Πανναξιακό ΑΟ (ποδόσφαιρο - στίβο), Πανναξιακός ΑΟΝ (βόλεϊ) και Πανναξιακό ΑΟΚ (μπάσκετ), οι οποίοι ένωσαν τη δύναμή τους για μία εκδήλωση που φέρει τον τίτλο " Διατροφική Επάρκεια – Σωματική Υγεία – Ψυχολογική Ανθεκτικότητα”.

Εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 (ώρα έναρξης στις 11.30) στην αίθουσα “Ιάκωβος Καμπανέλλης” στο Δημαρχείο της Νάξου.

Ποιοι θα είναι οι ομιλητές της εκδήλωσης; :

– Γλυκερία Σκούρα, Ψυχολόγος, Εξειδικευμένη στην Αθλητική Ψυχολογία και την Ψυχολογία της Άσκησης.
– Ελισάβετ Βελέντζα, Πτυχ. Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Εξειδικευμένη σε θέματα πρόληψης και αποκατάστασης τραυματισμών.
– Ελεάνα Τσιμπίκου, Κλινική Διαιτολόγος – Αθλητική Διατροφολόγος

Συντονιστές θα είναι οι Νικόδημος Λιανός (Δημοσιογράφος) και Νάσος Βλάχος (Εκπαιδευτικός). 

Καλό θα είναι να είμαστε όλοι στην αίθουσα "Ιακωβος Καμπανέλλης", η είσοδος είναι ελεύθερη και σίγουρα οι ομιλίες (όχι περισσότερο από 30 λεπτά) θα προσφέρουν την δυνατότητα σε όλους απόκτησης γνώσεων που είναι αναγκαίες ακόμη και στην καθημερινότητά μας..  

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News