Νάξος - Πανναξιακός ΑΟ: Αναβολή αγώνα (με Προοδευτική) λόγω κρουσμάτων Covid 19

Σε εγρήγορση η διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟ που άμεσα ενημέρωσε ότι υπάρχει πρόβλημα με ύπαρξη κρουσμάτων κορωνοϊού στην ομάδα.. Αποτέλεσμα; η αναβολή της κυριακάτικης αναμέτρησης με την Προοδευτική, καθώς έχουν διαγνωσθεί 7 θετικά κρούσματα τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Με αίσθημα ευθύνης, η διοίκηση του Πανναξιακού προχώρησε στην άμεση ενεργοποίηση αυτών που ορίζει το πρωτόκολλο, ενώ παράλληλα ενημέρωσε την διοργανώτρια και την φιλοξενούμενη ομάδα. Ήδη η διοίκηση έχει προγραμματίσει να υποβάλει τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο στα προβλεπόμενα επαναλαμβανόμενα τεστ. 

Οπως διαβάζουμε το πρώτο θετικό κρούσμα εντοπίστηκε την Τρίτη 6 Μαϊου, στα rapid test που έγιναν (σε παίκτες και προπονητικό τιμ) δεν υπήρξε κάποιο θετικό αποτέλεσμα, όμως σήμερα Παρασκευή 7 Μαϊου, στον προληπτικό και προβλεπόμενο έλεγχο εντοπίστηκαν έξι νέα κρούσματα σε αθλητές χωρίς όμως συμπτώματα. ...

Αποτέλεσμα; Η ενημέρωση όλων των αρμόδιων φορέων, η ενεργοποίηση του σχετικού πρωτοκόλλου και αναβολή αγώνα με την Προοδευτική για μεταγενέστερη ημερομηνια διεξαγωγής του αγώνα.. 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση που ακολουθεί 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News