Νάξος - Πανναξιακός ΑΟ: Διπλό βάθρο για την Κάσσου

Δύο μετάλλια (1χρυσό και ένα αργυρό) που κατέκτησε η Μαρία Κάσσου ήταν ο απολογισμός του Πανναξιακού στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου εφήβων-νεανίδων.

Και όπως είναι λογικό, ο πολυνίκης σύλλογος της Νάξου εξέδωσε ανακοίνωση μέσα από την οποία συγχαίρει τους αθλητές του (φέρει την υπογραφή του Προέδρου Γιάννη Πολυχρονάκου και του Εφορου Στίβου Πλάτωνα Τομπά):

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο. και ειδικότερα το τμήμα στίβου συγχαίρει θερμά τους πρωταθλητές στίβου του συλλόγου κ20 που διακρίθηκαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου εφήβων-νεανίδων που εγινε στη θεσσαλονίκη το διήμερο 3-4/7/2021.

Συγκεκριμένα η πρωταθλητρια μεγάλων αποστάσεων Κάσσου Μαρία κατέκτησε στα 3000μ. και 5000μ. το χρυσό και αργυρό αντίστοιχα. Ο χρόνος στα 3000 μέτρα ήταν 10.09.78 αφήνοντας τη δεύτερη (Ελένη Ιωαννίδου) στα 10.14.68 (!!) Και στα 5000 μέτρα ήταν δεύτερη με 17.44.58, πίσω από την Πασπαλιάρη που κέρδισε το εισιτήριο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα...  

Αξιοπρεπή εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι Πιταρράκης Κωσταντίνος και Μανδηλαράς Γιώργος στα αγωνίσματα τους.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς της ομάδας Koutelieris Super Market , Blue Star Ferries , Seajets, HelloGreece.gr,  E.A.Σ. Νάξου (Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου) και τον απλό φίλαθλο κόσμο για την υποστήριξη τους.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News