Νάξος - Πανναξιακός ΑΟ: Χρυσή η Σέργη, χάλκινοι οι Λιαρμακοπούλου, Παπανικολάου

Πανναξιακός ΑΟ

Με τρία μετάλλια και πολύ καλά πλασαρίσματα των αθλητών του επέστρεψε από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ-16 ο Πανναξιακός ΑΟ. Πρόσωπο της αποστολής, η Δήμητρα Σέργη που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις ύψος ενώ στο βάθρο ανέβηκαν και οι Μαρία - Στέλλα Λιαρμακοπο΄θλου και Θησέας Παπανικολάου, οι οποίοι κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο σε ακοντισμό και 200 μ. μετ εμποδίων....  Η ομάδα της Νάξου συμμετείχε στον 4ο όμιλο μαζί με τις υπόλοιπες ομάδες των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων... .

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού ΑΟ 

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο. και ειδικότερα το τμήμα στίβου συγχαίρει τους μικρούς πρωταθλητές στίβου του συλλόγου που διακρίθηκαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ16 που έγινε στον Άγιο Κοσμά το διήμερο 25 και 26 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα η Σέργη Δήμητρα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις ύψος, η Λιαρμακοπούλου Μαρία Στέλλα πήρε το χάλκινο μετάλλιο στον ακοντισμό, ο Παπανικολάου Θησέας το χάλκινο μετάλλιο στα 200μ. εμπόδια, ενώ και οι άλλοι αθλητές κατέκτησαν αξιόλογες θέσεις, όπως ο Βενιέρης Μάριος 5ος στη Δισκοβολία και 11ος στη σφαιροβολία, η Λεγάκη Ελισάβετ 9η στο άλμα εις μήκος και η Κονδύλη Δήμητρα 15η στα 1200μ.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς Koutelieris Super Market, E.A.Σ. Νάξου (Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου), Seajets, Blue Star Ferries, HelloGreece.gr.

Για άλλη μια φορά το σωματείο μας δίνει βροντερό παρόν σε ένα ακόμα Πανελλήνιο πρωτάθλημα συνεχίζοντας την λαμπρή ιστορία του κλασσικού αθλητισμού της Νάξου.

για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος Ο έφορος στίβου

Πολυχρονάκος Ιωάννης​ Τομπάς Πλάτων

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News