Νάξος - Πανναξιακός ΑΟ: Η Κάσσου πάει Κάλι, συγχαρητήρια στους αθλητές

Πανναξιακός ΑΟ

Από τη Νάξο στο ΣΕΦ του Πειραιά κι από εκεί στην Κολομβία.. Το απίθανο ταξίδι της μικρής Μαρίας Κάσσου μόλις ξεκίνησε... Ομως, ο Πανναξιακός ΑΟ έχει να λέει ότι έχει στη σύνθεσή του πρωταθλητές και ένα μέλλον που θα τον κρατήσει ψηλά ως πρωταγωνιστή τις επόμενες χρονιές...  

Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου και ο Πανναξιακός γυρίζει στο .. σπίτι με τρία μετάλλια (δύο χρυσά, ένα αργυρό) αλλά κι ένα εισιτήριο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ20 που θα διεξαχθεί στο Κάλι της Κολομβίας...  Και το Διοικητικό Συμβούλιο (υπογράφουν οι Γιάννης Πολυχρονάκος και Πλάτωνας Τομπάς, πρόεδρος και γραμματέας αντίστοιχα) ενημερώνει για τους αθλητές και ευχαριστεί τους χορηγούς για τη βοήθεά τους.. 

"Το ΔΣ του Πανναξιακού ΑΟ συγχαίρει θερμά τους πρωταθλητές στίβου του συλλόγου που κατέπληξαν με την εμφάνιση τους στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου που έγινε στο ΣΕΦ το διήμερο 26-27/02/2022.

Ειδικότερα οι Δημητράκης Ανδρέας στα 1500 και  Γκούρλιας Μάρκος στα 3000μ κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο. Η δε Μαρία Κάσσου κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία των γυναικών στα 3000μ με εξαιρετική επίδοση που αποτελεί νέο πανελλήνιο ρεκόρ κλειστού στίβου στη κατηγορία Κ20. Με την επίδοση αυτή κέρδισε την συμμετοχή της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ20 που θα γίνει στο Καλι της Κολομβίας.

Επίσης η Γεράση Ίρις κατέλαβε την 7η θέση στα 400μ ο Παναγιώτης Ακτύπης την 8η θέση στη σφυροβολία ανδρών ενώ οι Σουκούλης Αλέξανδρος στα 3000μ και Πιταράκης Κωνσταντινος στα 200μ πέτυχαν πολύ καλές επιδόσεις.

Ευχαριστούμε της χορηγούς της ομάδας,Αρμακόλας ΜΟΤΟ,DOLE,KOUTELIERIS SUPER MARKETS,Hello Greece(Δημήτρης Καρούσης)για την βοήθεια τους στο τμήμα στίβου".

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News