Νάξος: Πανναξιακός ΑΟ και Ναξιακός ενώνουν δυνάμεις σε επίπεδο υποδομών στίβου

Το πρώτο βήμα μία συνεργασίας με βαθύ και ελπιδοφόρο μέλλον κάνουν τα τμήματα των ακαδημιών στίβου του Πανναξιακού ΑΟ και του Ναξιακού ΓΣ. με στόχο το γενικότερο καλό της Νάξου.  Εκτός των ακαδημιών που πλέον θα κάνουν κοινές προπονήσεις και εγγραφές, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι θα υπάρξει συνεργασία και σε επίπεδο αγωνιστικών τμημάτων και πιο συγκεκριμένα κοινές προπονήσεις των αθλητών που στοχεύουν σε υψηλές επιδόσεις.

Η αρχή γίνεται με την εγγραφή στις ακαδημίες και έγινε γνωστή με την ακόλουθη ανακοίνωση και αφίσα: Το τμήμα Στίβου του Πανναξιακού Α.Ο. σε συνεργασία με τον Ναξιακό Γ.Σ. ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας των τμημάτων ακαδημιών και των αγωνιστικών τμημάτων. Έναρξη εγγραφών από τις 6 Σεπτεμβρίου.

Οι ηλικιακές κατηγορίες διαμορφώνονται ως εξής:

# Μίνι (Νηπιαγωγείο, Α', Β', Γ', Δ', Ε' Δημοτικού)

# Παμπαιδικό (ΣΤ', τάξεις Γυμνασίου)

# Πρωαγωνιστικό - Αγωνιστικό

Για εγγραφή ή για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να προσέλθετε στη Λέσχη του Πανναξιακού Α.Ο. στο Δ.Α.Κ. Νάξου, και στο γραφείο του ΔΑΚ Νάξου στις αναγραφόμενες ώρες ή να επικοινωνήσετε στα κάτωθι τηλεφωνα: 6944 652 667 κ. Πλάτων Τομπάς 6946 100 701 κ. Σιδερής Πέτρος 

Πανναξιακός ΑΟ: Γι αυτό κάναμε τη συνεργασία

Και μία ακόμη ανακοίνωση από το διοικητικό Συμβούλιο του Παναξιακού ΑΟ (υπογράφεται από τους Γιάννη Πολυχρονάκο - πρόεδρο και Πλάτωνα Τομπά - εφορο του τμήματος στίβου) που εξηγεί τους λόγους που ώθησαν ώστε να γίνει αυτή η συνεεργασία. Και έχουμε τα ονόματα των προπονητών... 

"Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο. και ειδικότερα το τμήμα στίβου εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές στίβου του συλλόγου για τη νέα αγωνιστική περίοδο και ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο για την έναρξη των ακαδημιών στίβου που θα γίνει στις 14/09/2021.

Ο στίβος στην παιδική ηλικία αποτελεί ένα άθλημα το οποίο μπορεί με τον καλύτερο τρόπο να θέσει τις βάσεις για την σωστή ανάπτυξη του παιδιού, να αναδείξει και να καλλιεργήσει το οποιο ταλέντο του. Όλα σχεδόν τα αθλήματα βασίζονται στις αρχές του στίβου καθώς το παιδί μαθαίνει βασικές κινητικές δεξιότητες (δρομικές, αλτικές,ριπτικές) και αυτός είναι και ο λόγος που συστήνεται ως άθλημα σε προηγμένες αθλητικά χώρες.

Οι εγγραφές για τις ακαδημίες θα αρχίσουν στις 06/09 στα γραφεία του ΔΑΚ Νάξου από 18:30 έως 19:30 καθημερινά .

Επίσης είναι σημαντική η συνεργασία των δύο συλλόγων Πανναξιακού Α.Ο και Ναξιακού Γ.Σ στη λειτουργία των ακαδημιών από 5-11 ετών.

Ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ Α.Ο. διατηρεί και αγωνιστικό τμήμα και ως μέλος του ΣΕΓΑΣ συμμετέχει με πολλές επιτυχίες εκπρόσωποντας τη Νάξο σε Διασυλλογικους και Πανελληνιους Αγώνες.

Η προπονητική ομάδα του προαγωνιστικού και αγωνιστικού τμήματος θα αποτελείται από τους εξής: Σιδερή Πέτρο (νέα συνεργασία), Φρατζέσκο Εμμανουήλ, Θεοδοσίου Δημήτριο και Ρεμούνδο Ιερώνυμο.

Θεωρούμε ότι η συνεργασία αυτή τόσο στις ακαδημίες όσο και στην προπονητική ομάδα (Σιδερής Πέτρος) αποτελεί σημαντικό βήμα για την ενίσχυση του κλασσικού αθλητισμού στο νησί μας.

Φέτος λοιπόν πραγματοποιουμε για πρώτη φορά το αυτονόητο, κοινές ακαδημίες από τα σωματεία του νησιού για να πετύχουμε την περαιτέρω ανάπτυξη του κλασσικού αθλητισμού και καλούμε όλους τους γονείς να αγκαλιάσουν το εγχείρημα αυτό.

Ενωμένοι λοιπόν προχωρούμε! Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς της ομάδας στίβου".

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News