Νάξος - Πανναξιακός ΑΟ: Λάμψη χρυσού στο διασυλλογικό πρωτάθλημα

Πανναξιακός ΑΟ

Με δύο προκρίσεις στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα αλλά και μία ντουζίνα μετάλλια επέστρεψε ο Πανναξιακό ΑΟ από τη Μύκονο όπου πραγματοποιήθηκε (16-17 Απριλίου) το διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου Κ 16... Και η διοίκηση της Ναξιώτικης ομάδας με ανακοίνωσή της αναφέρει:  

"Το ΔΣ του Πανναξιακού ΑΟ και ειδικότερα το τμήμα στίβου συγχαίρει τους μικρούς πρωταθλητές και πρωταθλήτριες του στίβου κατηγορίας Κ16 που διέπρεψαν με τις επιδόσεις τους και τα μετάλλια στο διασυλλογικό πρωτάθλημα που έγινε στη Μύκονο το σαββατοκύριακο 16-17/04.

Ειδικότερα η ομάδα μας πήρε την 1η θέση στην βαθμολογία, κατέκτησε 7 χρυσά μετάλλια, 3 αργυρά και 2 χάλκινα και ανέδειξε δύο πρωταθλητές για το πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Κ16.

Συγκεκριμένα τα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι Βενιέρης Μάριος (σφαίρα και δίσκος), Βενιέρη Καλλιόπη (Σφαίρα), Σιδερής Γιάννης (200μ εμπόδια), Σέργης Μιχάλης (150μ), Μαχαίρα Βικτώρια (1200μ), Σκυταλοδρομία 4χ200 μεικτή. Αργυρά μετάλλια κατέκτησαν οι Λιαρμακοπούλου Μαρία Στέλλα (Ακοντισμός), Σιδερής Μαρίνος (1200μ), Λεγάκη Ελισάβετ (Μήκος). Χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι Γρατσία Αικατερίνη (Ακοντισμός) και 4χ80 κοριτσιών (Σκυταλοδρομία).

Σημειώνουμε ότι οι Βενιέρη Μάριος και Βενιέρη Καλλιόπη προκρίθηκαν για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς της ομάδας : την εταιρία  DOLE, το πρακτορείο ZAS TRAVEL, την ΕΑΣ ΝΑΞΟΥ, την εταιρία HELLO GREECE, το κατάστημα ΜΠΑΞΕΣ και τον απλό Ναξιώτη φίλαθλο που με την συνδρομή τους βοήθησαν ενεργά στην πραγματοποίηση της δύσκολης αυτής αποστολής και στην επιτυχία της".

Πανναξιακός ΑΟ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News