Νάξος - Πανναξιακός ΑΟ: Μεταγραφές και υποχρεώσεις στο τμήμα στίβου

Πανναξιακός ΑΟ

Ούτε μία, ούτε πέντε, αλλά δέκα μεταγραφές ανακοίνωσε το τμήμα στίβου του Πανναξιακού ΑΟ για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Πρόκειται για τους αθλητές Τρέμο, Γκούρλια, Τάκο, Σουλτάτο και Κεβοκιάν αλλά και τις αθλήτριες Δρακοπούλου, Τρέντσιου,, Βερυκκόκου Παπαδημητρίου και Βαθρακοκοίλη που καλύπτουν κυρίως αγωνίσματα αντοχής και σύνθετα Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι αθλήτριες και αθλητές του θα δώσουν το παρών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου (20 Φεβρουαρίου), στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου (27-28 Φεβρουαρίου) και σε ημερίδες κλειστού στίβου στο ΣΕΦ και Άγιο Κοσμά τον επόμενο μήνα με το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου.. 

Ας δούμε αναλυτικά το δελτίο ενημέρωσης από τον Πανναξιακό ΑΟ που υπογράφει ο πρόεδρος Ιωάννης Πολυχρονάκος και ο Εφορος Στίβου, Πλάτωνας Τομπάς... 

Το τμήμα στίβου του Πανναξιακού Α.Ο χαιρετίζει την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2022 με τις δραστηριότητες των ακαδημιών ,του προαγωνιστικού και αγωνιστικού τμήματος.

Αρχικά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του τμήματος ανήκουν το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου (20/02/2022) το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου (27-28/02/2022) και οι διάφορες ημερίδες κλειστού στίβου στο ΣΕΦ και Άγιο Κοσμά (Φεβρουάριος του 2022).

Επίσης ανακοινώνουμε την ενίσχυση της ομάδας με τις ακόλουθες μεταγραφές

Τρέμος Γεώργιος(Δισκοβολία)

Γκουρλιας Μάρκος (5000μ,1οχλμ,μαραθώνιος)

Τάκος Μιχάλης (σύνθετα)

Σουλτάτης Χρίστος (400μ)

Δρακοπούλου Αννα Χριστίνα(400μ εμπόδια)

Τρέντσιου Φωτεινή(100μ εμπόδια)

Βερυκκόκου Αννα (σύνθετα)

Παπαδημητρίου Δημήτριος(αντοχή)

Βαθρακοκοίλη Δέσποινα (Σύνθετα)

Κεβοκιάν Γρηγόριος(Άλμα εις τριπλούν).

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς της ομάδας DOLE,KOUTELIERIS SUPER MARKETS,ΑΡΜΑΚΟΛΑΣ ΜΟΤΟ,ΚΑΦΕ ΚΙΤΡΟΝ,ΒΟΥΤΣΙΝΟΣ EXPERTS,ΠΑΠΑΙΩΑΝΟΥ KNAUFF,BLUESTAR FERRIES,ZAS TRAVEL.WIND ΝΑΞΟΥ,YOGA-ΜΑΧΑΙΡΑ,HELLO GREECE.

Η βοήθεια τους είναι πάρα πολύ σημαντική.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News