Νάξος - Πανναξιακός ΑΟ: Πάμε σε εκλογές, νέα τμήματα εντάσσονται στο σωματείο

Πανναξιακός ΑΟ

Η επόμενη ημέρα... Η Γενική Συνέλευση του Πανναξιακού ΑΟ πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη (08/06)  και ο κύβος όσον αφορά τις κινήσεις που αναμένεται να γίνουν ....

Με την έγκριση του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού στην πλούσια δράση του Ναξιώτικου συλλόγου στο ποδόσφαιρο και τον στίβο ο Πανναξιακός οδηγείται στην επόμενη μέρα, έχοντας τακτοποιημένες όλες τους τις εκκρεμότητες.

Με μία ομάδα να επιστρέφει από την κοστοβόρα Γ΄ Εθνική κάνοντας πρωταθλητισμό και έναν στίβο υψηλών οικονομικών απαιτήσεων η απερχόμενη διοίκηση έχει πετύχει μία αξιοθαύμαστη οικονομική διαχείριση, καθώς το μικρό οικονομικό άνοιγμα των 4.000€ θα καλυφθεί πριν τις εκλογές προκειμένου η νέα διοίκηση να παραλάβει έναν σύλλογο οικονομικά υγιή.

Μείζων πρόβλημα για τον σύλλογο, αλλά και όλους τους συλλόγους του νησιού αποτελεί όπως ακούστηκε στη συνέλευση το γεγονός ότι ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων δεν επιδοτεί όπως θα έπρεπε με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον «έρανο» που έχει στηθεί προκειμένου να συμμετάσχουν οι αθλητές στίβου του Πανναξιακού στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Όσο αφορά τον σχεδιασμό όλα τα δεδομένα είναι στο τραπέζι για να εξεταστούν και να αποφασίσει σχετικά η νέα διοίκηση που θα προκύψει από τις εκλογές που θα γίνουν στις 10 Ιουλίου (οι υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 8/7). 

Αποφασίστηκε επίσης η απορρόφηση και επίσημα του Ποδηλατικού Ομίλου Νάξου προσθέτοντας ακόμα ένα τμήμα, ενώ υπάρχει και άθλημα έκπληξη που γίνονται προσπάθειες να εντάξει στις δράσεις του ο Πανναξιακός, το οποίο θα αποτελέσει έκπληξη για τις Κυκλάδες.

Ο Πρόεδρος Γιάννης Πολυχρονάκος που θα συνεχίσει να είναι αρωγός του συλλόγου (από άλλη θέση) και η διοίκηση απευθύνουν κάλεσμα στους Πανναξιακούς να θέσουν υποψηφιότητα και να γίνουν μέρος της προσπάθειας του ιστορικού συλλόγου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News