Νάξος - Πανναξιακός ΑΟ: Τι έκανε στο ΔΑΚ ο Ολυμπιονίκης Μανώλης Καραλής; (Photo)

Πανναξιακός ΑΟ

Τι θέλει ένας Ολυμπιονίκης στη Νάξο; Προφανώς να ξεκουραστεί έχοντας ολοκληρώσει ένα δύσκολο καλοκαίρι με τη παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο όπου και βρέθηκε μία ανάσα από το βάθρο των νικητών.. Με 5,80 μέτρα ισοφάρισε το ατομικό του ρεκόρ και έφτασε στη πηγή..

Ο λόγος για τον Εμμανουήλ Κάραλη, έναν εκ των κορυφαίων αθλητών στο αγώνισμα του άλματος επί κοντώ και ο οποίος βρίσκεται στη Νάξο.

Και δεν μπορούσε να βρεθεί μακριά από το στίβο... Οχι, δεν έκανε προπόνηση. Είχε όμως την ευκαιρία να επισκεφθεί το ΔΑΚ Νάξου, όπου συνομίλησε με αθλητές, προπονητές και μέλη της διοίκησης του Πανναξιακού, ενώ στη συνέχεια φωτογραφήθηκε με όλους. Και δίπλα του βρέθηκε και ο  Έπαρχος Νάξου κ. Γιάννης Μαργαρίτης που έκανε το εξής σχόλιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: "Δούλευε σκληρά και σιωπηλά και άσε την επιτυχία να κάνει θόρυβο" Συγχαρητηρια Μανόλη Καραλή... 

  

Παράλληλα, είχαμε και την ανακοίνωση του Πανναξιακού: 

"Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο. καλωσορίζει τον ερχομό στην Νάξο του μεγάλου πρωταθλητή και ολυμπιονίκη στο επι κοντώ Καραλή Εμμανουήλ, ο οποίος επισκέφτηκε τα γραφεία του συλλόγου και φωτογραφήθηκε με αθλητές, προπονητές και μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στις αγωνιστικές του επιδιώξεις για την νέα αθλητική περίοδο".

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News