Νάξος - Πανναξιακός ΑΟΚ: Επιστροφή με "ώρα για παιχνίδι"

Πανναξιακός ΑΟΚ

Μία ακόμη ακαδημία ομάδας της Νάξου επιστρέφει στη δράση από την προσεχή Δευτέρα 17 Μαϊου. Ο λόγος για τον Πανναξιακό ΑΟΚ, την ομάδα μπάσκετ που με σλόγκαν " Ωρα για Παιχνίδι, ώρα για ζωή" ρίχνει το σύνθημα για την επιστροφή...Με προπονήσεις που αρχίζουν από την Δευτέρα 17 Μαϊου στους χώρους των σχολείων σε Νάξο (2ο Δημοτικό) και Τρίποδες... 

Και όπως διαβάζουμε στην σχετική ανακοίνωση από το Διοικητικό Συμβούλιο: 

Με αυτό το σύνθημα (σ.σ. "ώρα για παιχνίδι... ώρα για ζωή") μετά από 6 μήνες αδράνειας, επιστρέφουμε στους αγωνιστικούς χώρους.

Με αίσθημα ευθύνης και τηρώντας τα υγειονομικά Πρωτόκολλα, όπως αυτά καθορίζονται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, η επιστροφή στις προπονήσεις μας θα έχει ως βασική παράμετρο την διασφάλιση της υγείας  των μικρών μας αθλητών.

Η οικογένεια του Πανναξιακού μας, με τη δυναμική που έχει διαμορφωθεί από την εμπιστοσύνη που έμπρακτα μας έχουν δείξει οι γονείς των παιδιών μας, είναι έτοιμη για το νέο αυτό ξεκίνημα με στόχο την ασφαλή επιστροφή στην κανονικότητα, την επιστροφή στη ζωή.

Με βασικό μας προσανατολισμό τα παιδιά των Τμημάτων Υποδομής του Συλλόγου μας, επιδιώκουμε μέσα από την ενασχόληση με το αγαπημένο μας άθλημα να επιστρέψουν τα χαμόγελα σε όλους τους μικρούς μας αθλητές.

Με την ελπίδα και την ευχή  στο εξής να μην πάψουν οι παιδικές φωνές από τα γήπεδα ξεκινάμε το ταξίδι μας στους αγωνιστικούς χώρους...

Σας περιμένουμε όλους!!

 

Το Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Προπονήσεων για τα Τμήματα των Ακαδημιών έχει ως ακολούθως:

2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΩΡΑΣ ΝΑΞΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΝΗΠΙΩΝ: ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ 18.00-19.00

ΤΜΗΜΑ Α' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ: ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18.00-19.00

ΤΜΗΜΑ Β' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ: ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.00-20.00

ΤΜΗΜΑ Γ΄-Δ΄-Ε΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ: ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20.00-21.00

 

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΙΒΛΟΥ

ΤΡΙΤΗ - ΠΕΜΠΤΗ 19.30-20.30

ΣΑΒΒΑΤΟ 10.30-11.30

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News