Νάξος - Πανναξιακός ΑΟΝ: Ανανέωση συνεργασίας με τον Οδυσσέα Κοντόπουλο

Η παράδοση που γίνεται λατρεία... Ο Πανναξιακός ΑΟΝ έχει την συνήθεια να κλείνει τη χρονιά με την ανακοίνωση της συνεργασίας με τον Οδυσσέα Κοντόπουλο στη θέση του Β’ Βοηθού προπονητή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ. Η προετοιμασία είναι σε εξέλιξη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, τα κορίτσια του Λεωνίδα Γαϊτανάκη και πλέον περιμένουμε τις αποφάσεις σχετικά με την απόκτηση δύο ή και τριών ακόμη ξένων αθλητριών για να ολοκληρωθεί και το ρόστερ της ομάδας... 

Δελτίο Τύπου από την ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΝ 

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού ΑΟΝ βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ανανέωση της συνεργασίας με τον Οδυσσέα Κοντόπουλο για μία ακόμη σεζόν ως Β’ βοηθός προπονητή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του σωματείου μας.

Ο 30χρονος Ναξιώτης Οδυσσέας Κοντόπουλος ζει και εργάζεται στη Νάξο ως Πολιτικός Μηχανικός.

Ξεκίνησε το βόλεϊ από τον Πανναξιακό ΑΟΝ το 2008, ενώ έχει υπάρξει αθλητής των ομάδων ΜΕΝΤ (εφηβικό),ΑΕ Πυλαίας, ΑΕΝ Αγίας Τριάδος, ενώ αγωνίστηκε στην Α2 ανδρών στην Θεσσαλονίκη σε Μέγα Αλέξανδρο και Μακεδονικό και στην Αθήνα στον Έσπερο Καλλιθέας.

Παράλληλα αγωνίζεται σε τουρνουά Beach Volley από τα 13 χρόνια του έχοντας πολλές διακρίσεις στην άμμο.

Τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στον πάγκο της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του σωματείου μας με την ιδιότητα του Β’ Βοηθού προπονητή.

Τον ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News