Νάξος - Πανναξιακός ΑΟΝ: Δήλωσε συμμετοχή έστω και στο και.. πέντε

Πανναξιακός ΑΟΝ

Εστω και στο και πέντε, ο Πανναξιακός ΑΟΝ θα βρεθεί και του χρόνου στα μεγάλα σαλόνια... 

Οπως διαβάζουμε στη σελίδα sportCyclades.gr  Παρά τις δυσκολίες και τα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα για το μέλλον του Πανναξιακό ΑΟΝ υπάρχει εξέλιξη που ενθαρρύνει όλους όσους θέλουν τον σύλλογο της Νάξου να συνεχίσει την πορεία του στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού βόλεϊ.

 γυναικεία ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΝ δήλωσε εμπρόθεσμα συμμετοχή κανονικά στην Volley league Γυναικών και θα έχει κανονικά δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023. 

Και μάλιστα θα πάμε άμεσα και σε εκλογές... Στις 7 Αυγούστου με βάση την ενημέρωση από τη σελίδα Cyclades24.gr... 

Σίγουρα έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος αφού στην Γενική συνέλευση και την εξαγγελία των αρχαιρεσιών, δεν υπήρξε κανένα ενδιαφέρον για συμμετοχή στο Δ.Σ. και έτσι ο σύλλογος μένει κατά κάποιο τρόπο «ακυβέρνητος». Επίσης το ρόστερ αποτελεί ένα μεγάλο ερωτηματικό, καθώς όλες οι αθλήτριες της περσινής ομάδας έχουν υπογράψει σε άλλους συλλόγους.

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ όμως έχει το ''know how'', αφού και άλλες χρονιές έχει συναντήσει δυσκολίες, τις οποίες όμως όχι μόνο ξεπέρασε, αλλά στη συνέχεια πρωταγωνίστησε στις Ελληνικές διοργανώσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News