Νάξος - Πανναξιακός ΑΟΝ: Η επιστροφή του Αξαόπουλου και το πρόγραμμα του τουρνουά "Γιάννης Συμεώνογλου"

Οι αγάπες δεν κρύβονται και το κυριότερο; Κάποια στιγμή βρίσκονται και πάλι... Μετά από εννέα χρόνια (από τη περίοδο 2011-12) οι δρόμοι του Πανναξιακού ΑΟΝ και του Δημήτρη Αξαόπουλου βρίσκονται και πάλι στο ίδιο σημείο. Στο ΔΑΚ Νάξου. Και ο Πανναξιακός ΑΟΝ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον Δημήτρη Αξαόπουλο στη θέση του φυσικοθεραπευτή της γυναικείας ομάδας πετοσφαίρισης.

Αναλυτικά, το δελτίο ενημέρωσης μέσω της σελίδας του Πανναξιακού ΑΟΝ (paon.gr) αναφέρει: 

"Ο Πανναξιακός καλωσορίζει τον φυσικοθεραπευτή Δημήτρη Αξαόπουλο στο δυναμικό του συλλόγου και στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ του σωματείου μας. Ο Δημήτρης Αξαόπουλος ήταν στον πάγκο του Πανναξιακού τη σεζόν 2011-2012 και πρόσφερε τις υπηρεσίες του στη θέση του φυσικοθεραπευτή με μεγάλη επιτυχία.

Πτυχιούχος φυσικοθεραπείας από το Physiotherapy Department, University of Thessaly, έχει αποκτήσει εμπειρία στον αθλητικό τομέα με προϋπηρεσία σε αθλητικά σωματεία αλλά σαν ελεύθερος Εργαστηριούχος φυσικοθεραπευτής τα τελευταία 9 χρόνια.

Έχει ασχοληθεί με την φυσικοθεραπεία σε Α.Μ.Ε.Α. με περιστατικά εκτός αθλητισμού ενώ αρκετά “πλούσιο” είναι το βιογραφικό του σε αποκαταστάσεις αθλητών από τραυματισμούς.

Ο Δημήτρης Αξαόπουλος αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα στην καλή υγεία των αθλητριών μας καθώς η εμπειρία του και οι γνώσεις του αποτελούν στα χέρια του πολύτιμο εργαλείο. Ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία”

 

Το πρόγραμμα του τουρνουά

Υπάρχει όμως και το αγωνιστικό μέρος. Η ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΝ συνεχίζει τις προπονήσεις και ετοιμάζεται για το 2ο τουρνουά στη μνήμη του Γιάννη Συμεώνογλου. Τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 30 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου με τη παρουσία των ΑΟ Πορφύρας και Αρτεμις Κορυδαλλού. Και θα αποτελέσει και το μεγάλο crash test για τον Πανναξιακό ΑΟΝ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου..  

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο ΔΑΚ Νάξου και θα έχουν ως ώρα έναρξης στις 7 το απόγευμα και με βάση την ενημέρωση η σειρά των αγώνων: Πανναξιιακός - Πορφύρας (30/09), Αρτεμις Κορ - Πορφύρας (01/10) και Πανναξιακός ΑΟΝ - Αρτεμις Κορ (02/10) ... 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News