Νάξος - Πανναξιακός ΑΟΝ: Κάλεσμα συμμετοχής φίλων της ομάδας στις εκλογές

Πανναξιακός ΑΟΝ

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ μετά την γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις 29 Μαΐου 2022 αποφάσισε μεταξύ άλλων για τις αρχαιρεσίες του και την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου την Κυριακή 12 Ιουνίου 2022.

Ενώ βρισκόμαστε 4 μόλις ημέρες πριν από την ημερομηνία των εκλογών, το ενδιαφέρον για συμμετοχή είναι σχεδόν μηδαμινό με το σενάριο αναβολής να είναι κάτι παραπάνω από ορατό.

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ και η γυναικεία ομάδα πετοσφαίρισης του σωματείου καλείται να συμμετέχει για 10η συνεχόμενη χρονιά στην μεγαλύτερη εθνική κατηγορία έχοντας διαγράψει μία λαμπρή πορεία σε όλες τις εγχώριες ή διεθνής διοργανώσεις  που έχει συμμετάσχει. Αξίζει να σημειωθούν ή 5η θέση στο CEV Challenge cup την σεζόν 2014-15, οι 5 φορές συμμετοχή σε final-4 κυπέλλου Ελλάδας εκ των οποίων οι 3 ήταν και συμμετοχή στον τελικό του θεσμού ενώ παράλληλα έχει φτάσει δύο φορές στους τελικούς του Ελληνικού πρωταθλήματος τις σεζόν 2016-17 και 2018-19.

Θεωρούμε ότι ο Πανναξιακός ΑΟΝ είναι το αθλητικό στολίδι του νησιού μας καθώς έχει φέρει στο νησί τους μεγαλύτερους αθλητικούς συλλόγους και τις μεγαλύτερες διακρίσεις σε ομαδικό άθλημα και χρειάζεται την αγάπη, την θαλπωρή και την στήριξη του νησιού, τόσο των πολιτών που κατοικούν στη Νάξο αλλά και των φορέων που δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στο μεγαλύτερο και ραγδαία αναπτυσσόμενο τουριστικά νησί των Κυκλάδων.

Το σωματείο χρειάζεται,

# την άμεση και έμπρακτη στήριξη του Δήμου Νάξου και μικρών Κυκλάδων που αντιπροσωπεύονται από τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Λιανό και τον αντιδήμαρχο αθλητισμού κ. Βαγγέλη Κατσαρά,
# την άμεση και έμπρακτη στήριξη από τους επικεφαλής των δημοτικών συνδυασμών κ. Βασίλη Βρούτση και κ. Λεονάρδο Χατζηανδρέου
# την άμεση και έμπρακτη στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που αντιπροσωπεύονται τόσο από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Ιωάννη Μαργαρίτη και την γραμματέα Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου – Περιφερειακή Σύμβουλος της Ενότητας Νάξου κ. Ευδοκία Κατσάνη, αλλά και από τον Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Λεονταρίτη,
# την άμεση και έμπρακτη στήριξη του συλλόγου Ξενοδόχων Νάξου,
# την άμεση και έμπρακτη στήριξη του έμπορο-επαγγελματικού συλλόγου Νάξου
# την άμεση και έμπρακτη στήριξη του συλλόγου μαζικής εστίασης

Αισθανόμαστε ότι οι φορείς του νησιού αδιαφορούν για το μέλλον του σωματείου, ότι γυρίζουν την πλάτη στον Πανναξιακό ΑΟΝ και τελικά σφυρίζουν αδιάφορα επαναπαυόμενοι στους λίγους που επιμένουν να αφιερώνουν χρόνο, χρήμα ( ή και τα δύο μαζί) ώστε ο Πανναξιακός ΑΟΝ να παραμένει να αγωνίζεται στην υψηλότερη κατηγορία του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Καλούμε όλους να έρθουν κοντά στο σωματείο, όλοι μαζί να αναλάβουμε τις ευθύνες μας ώστε το μέλλον του συλλόγου να συνεχίζει να είναι λαμπρό.

Η επόμενη μέρα είναι αυτονόητο, ότι πρέπει να βρει το σωματείο με ένα ισχυρό Διοικητικό Συμβούλιο που θα αποτελείται από άτομα που θα έχουν τρομερή όρεξη και θέληση να ασχολούνται καθημερινά με το σωματείο  και να συνεισφέρουν ώστε ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ μας να συνεχίζει να τιμά το όνομα της Νάξου ανά την Ελλάδα και να διαφημίζει το νησί σε όλο τον κόσμο.

Έχουμε λοιπόν το χρέος, ως απελθών Διοικητικό Συμβούλιο, να απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους Ναξιώτες, εντός και εκτός Νάξου, που μοιράζονται το όραμά του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ, να συμμετάσχουν δυναμικά στη διαδικασία, δηλώνοντας συμμετοχή ως υποψήφιοι για μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Γραφείο Τύπου Πανναξιακού ΑΟΝ 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News