Νάξος - Πανναξιακός ΑΟΝ: Καλώς ήρθες Γιώργο Δερμάτη

Τι είχαμε αναφέρει χθες; Πρόεδρος και μέλη της διοίκησης του Πανναξιακού ΑΟΝ ,όλο αυτό το διάστημα σχεδιάζουν το μέλλον του σωματείου έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού τους τον ολοκληρωτικό επανασχεδιασμό λειτουργίας του συλλόγου, αρχής γενομένης των υποδομών και ακαδημιών του Πανναξιακού. Στα τμήματα υποδομών ρίχνει το βάρος η διοίκηση καθώς σκοπεύει να εργαστεί σκληρά για την επιστροφή τους στις επιτυχίες και ήδη οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν έρθει σε συμφωνία με τον προπονητή που θα οδηγήσει αυτή την προσπάθεια. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο σύλλογος έχει συμφωνήσει σε όλα με τον προπονητή και όπως όλα δείχνουν τις επόμενες ώρες θα βγει η επίσημη ανακοίνωση από την ιστοσελίδα και τα social media του Πανναξιακού ΑΟΝ".

Οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν και το όνομα του νέου τεχνικού - υπεύθυνου για τα τμήματα υποδομών, της βάσης για να λειτουργήσει μία ομάδα - δεν είναι άλλο, από του Γιώργου Δερμάτη... Του προπονητή που έχει συνδέσει το όνομά του με επιτυχίες τόσο στον Πανναξιακό ΑΟΝ όσο και με το Φιλώτι Νάξου όσον αφορά το τοπικό επίπεδο.... Ενώ φέτος (την σεζόν 20-21) ξεκίνησε στον πάγκο του Παναθηναϊκού, όμως η πανδημία και η διακοπή του πρωταθλήματος, τον έφερε αρχικά εκτός ομάδας και στη συνέχεια και πάλι στη Νάξο... 

Ας δούμε την σχετική ανακοίνωση μέσα από την επίσημη σελίδα του Πανναξιακού ΑΟΝ ... 

“Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Πανναξιακού Αθλητικού ομίλου Νάξου βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την συμφωνία με τον προπονητή Γιώργο Δερμάτη για την ανάληψη της αναγέννησης των ακαδημιών και των υποδομών του συλλόγου.

Η Επιστροφή του Γιώργου Δερμάτη στον Πανναξιακό ΑΟΝ μετά από έξι χρόνια σηματοδοτεί μία νέα αρχή αναφορικά με τις αθλητικές ακαδημίες του σωματείου μας.

Ο Γιώργος Δερμάτης εκτός από τις μεγάλες επιτυχίες που έχει στο βιογραφικό του έχει συνδέσει το όνομα του με τον Πανναξιακό ΑΟΝ καθώς ήταν από τους πρωτεργάτες για την ιστορική άνοδο του γυναικείου τμήματος στην Α1 volley league.

Ο Έλληνας προπονητής “δέθηκε” τόσο πολύ με τη Νάξο και τους ανθρώπους της, που έκτοτε επέλεξε να ζήσει μόνιμα στο νησί μας.

Με δεδομένη λοιπόν την αγάπη και το πάθος του για το βόλεϊ, είπε “ναι” σε αυτή τη νέα πρόκληση της καριέρας του, σε μία συνεργασία “ειδικών συνθηκών”.

Η αποδοχή της πρότασης μας από τον κ. Δερμάτη, μας τιμά ιδιαίτερα τόσο ως σωματείο αλλά και γενικότερα ως νησί καθώς οι γνώσεις και η εμπειρία του στο άθλημα της πετοσφαίρισης θα μεταφέρουν στα παιδιά μας τα απαραίτητα εφόδια για την συνέχεια τις αθλητικής τους καριέρας”.

“Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Πανναξιακού Αθλητικού ομίλου Νάξου βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν...

Δημοσιεύτηκε από Pannaxiakos AON Volleyball στις Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News