Νάξος - Πανναξιακός ΑΟΝ: Κι επίσημα εκτός Volleyleague Γυναικών

Πανναξιακός ΑΟΝ

Αυτό που όλοι γνωρίζαμε έγινε και επίσημο.. Ο Πανναξιακός ΑΟΝ και με τη βούλα είναι εκτός Volley League Γυναικών και πλέον ετοιμάζεται για την επόμενη ημέρα. Ποια θα είναι αυτή; Αγνωστον για την ώρα. Επίσημα πάντως όταν αποφασίσει να επιστρέψει θα ξεκινήσει την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2023-24) από την Pre League και ανάλογα προχωράει. Οπότε, έχει έναν χρόνο να αποφασίσει τι θέλει να κάνει... 

Για την ώρα, με δώδεςκα (12) ομάδες θα ξεκινήσει τη νέα σεζόν η Volley League Γυναικών και η ομάδα της Νάξου αποχωρεί μετά από 9 συνεχόμενες παρουσίες στη μεγάλη κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ.

Η ανακοίνωση:

Στην 61η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Ο.ΠΕ.το οποίο συνεδρίασε την Πέμπτη 18 Αυγούστου αποφασίστηκε:

Η μη συμπλήρωση ομάδας στη Volley League Γυναικών μετά το νεότερο έγγραφο του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. Η ομάδα της Νάξου απέσυρε τη δήλωση συμμετοχής της. Η διεξαγωγή του πρωταθλήματος θα γίνει με τις 12 ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή.

Στο πρωτάθλημα της Pre League Ανδρών δεν δήλωσε συμμετοχή ο Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας. Το Δ.Σ. αποφάσισε την συμπλήρωση της κατηγορίας σύμφωνα με το άρθρο 10 του Γενικού Κανονισμού Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων και τη χορήγηση wild card σε ομάδα της Β’ Ζώνης, θέτοντας τα παρακάτω κριτήρια:

Α.Υποχρεωτικό: ομάδα Β’ Ζώνης
Β.Επιπλέον για την αξιολόγηση των αιτήσεων να ληφθούν υπόψη:

Προδιαγραφές γηπεδικών εγκαταστάσεων
1.Ιδιόκτητες εγκαταστάσεις
2.Προδιαγραφές διεξαγωγής αγώνων βόλεϊ (βαμμένος αγωνιστικός χώρος, εγκεκριμένο δάπεδο)
3.Διάθεση εγκαταστάσεων για τις ανάγκες των Εθνικών Ομάδων

Στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών Β' Ζώνης στην οποία το σωματείο Α.Ο. Καβάλας δήλωσε αδυναμίας συμμετοχής, το Δ.Σ. αποφάσισε τη μη συμπλήρωση της κατηγορίας και τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος με 12 ομάδες. Επίσης την αλλαγή της ημερομηνίας έναρξης των αγώνων από 8/10 σε 29/10/2022.

Στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών το Δ.Σ. χορήγησε wild card στο σωματείο Α.Π.Σ. Ήφαιστος Φλώρινας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News