Νάξος - Πανναξιακός ΑΟΝ: Νέο πρόσωπο η Γιωργίνα Αντωνακάκη

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ στην ομάδα του Πανναξιακού. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή για την επιλογή τους και ευελπιστώ να φανώ αντάξια των προσδοκιών τους“, δήλωσε η Γιωργίνα Αντωνακάκη στο paon.gr για την συνεργασία της με την ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΝ.. Αργά αλλά σταθέρα, η ομάδα της Νάξου γεμίζει το ρόστερ της με την εισήγηση και του προπονητή της, Λεωνίδα Γαϊτανάκη... Και κάθε αρχή έχει ως βάση τις ελληνίδες αθλήτριες: Ελλη Μανάι (ακραία), Αθανασία Λιάγκη (διαγώνια) και τώρα η 19χρονη Γιωργίνα Αντωνακάκη που έχει πάρει γεύση από την μεγάλη κατηγορία λόγω της παρουσίας της φέτος με την ομάδα του ΑΟ Λαμίας... 

Αναλυτικά το δελτίο του Πανναξιακού ΑΟΝ 

Ο Πανναξιακος ΑΟΝ και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ανανέωση της συνεργασίας μας με την αθλήτρια Γιωργίνα Αντωνακάκη για την αγωνιστική σεζόν 2021-22.

Γεννημένη στο Ηράκλειο Κρήτης στις 16.9.2002, η Γιωργίνα Αντωνακάκη έχει ύψος 175cm αγωνίζεται ως λίμπερο και θα ενισχύσει την γυναικεία ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΝ για την εκπλήρωση των στόχων που έχουν τεθεί ενόψει της νέας σεζόν.

Η 19χρονη ταλαντούχα αθλήτρια ξεκίνησε την καριέρα της από την “Γυμναστική Ένωση Ηρακλείου”, έχει αγωνιστεί στον Α.Σ. Ασκληπιό Τρικάλων και στον Α.Ο. Λαμίας.

Ευχαριστούμε την διοίκηση της Γ.Ε. Ηρακλείου και τον πρόεδρο του σωματείου κ. Ανδρέα Γιαννόπουλο για την άριστη συνεργασία των δύο σωματείων και την διευκόλυνση της μεταγραφής της αθλήτριας στον σύλλογό μας.

Καλωσορίζουμε την Γιωργίνα Αντωνακάκη στην οικογένεια μας και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες”.

Για την μεταγραφή και την συνεργασία της με τον ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ ΑΟΝ, η Γιωργίνα Αντωνακάκη δήλωσε στο paon.gr:

“Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ στην ομάδα του Πανναξιακού. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή για την επιλογή τους και ευελπιστώ να φανώ αντάξια των προσδοκιών τους. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και το ΔΣ της Γ.Ε. Ηρακλείου για την συγκατάθεση του σωματείου μου να αγωνιστώ στην ομάδα της Νάξου την  νέα σεζόν.  Εύχομαι να έχουμε μια καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και  να εκπληρώσουμε όλους τους στόχους της ομάδας”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News