Νάξος - Πανναξιακός ΑΟΝ: Ωρα εκλογών την Κυριακή 7 Αυγούστου

Πανναξιακός ΑΟΝ

Σώσαμε την παρτίδα και τώρα πάμε να την κερδίσουμε. Ετσι δεν γίνεται; Αναφερόμαστε στον Πανναξιακό ΑΟΝ, την γυναικεία ομάδα βολεϊ της Νάξου που αφού δήλωσε συμμετοχή στην Volley League, έρχεται η ώρα των εκλογών. Την Κυριακή 7 Αυγούστου στο Πνευματικό Κέντρο Παντανάσσης Νάξου. Ενημερωτικά, κατάθεση υποψηφιοτήτων έως το βράδυ της Παρασκευής

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του ΠΑΟΝ αναφέρει:

«Ο Πανναξιακός Αθλητικός Όμιλος Νάξου ανακοινώνει ότι οι εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 7 Αυγούστου 2022.Κάθε ενδιαφερόμενος για υποψηφιότητα στο νέο Δ.Σ. του σωματείου θα πρέπει να επικοινωνήσει με τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής για να υποβάλλει εγγράφως την υποψηφιότητα του το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 5 Αυγούστου στις 22:00.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 7 Aυγούστου 2022 ημέρα Κυριακή από τις 11:00 έως τις 15:00 στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου ιερού ναού Παντάνασσας στη Χώρα Νάξου με την παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου και όπως προβλέπεται από τις αντίστοιχες διατάξεις του νέου αθλητικού νόμου.

Για περισσότερες πληροφορίες – υποψηφιότητες επικοινωνείτε με τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής:

Ραβιόλου Ανδριανή (Τηλ: 697 753 6508)

Τσατσούλας Βασίλης (Τηλ: 6987599490)»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News