Νάξος - Πανναξιακός ΑΟΝ: Πήρε πίσω τους - 7 βαθμούς μέσω του ΑΣΕΑΔ

 Πανναξιακός ΑΟΝ - Photo Credit Focus Studio

Μία ημέρα μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε τον Πανναξιακό ΑΟΝ ακυρώνοντας την πρωτόδικη απόφαση και επέστρεψε τους (χωρίς αντίκρισμα πλέον) 7 βαθμούς, ακυρώνει το πρόστιμο των 1500€ και διατάσσει την ομοσπονδία να επιβαρυνθεί με το παράβολο της προσφυγής στο ΑΣΕΑΔ.

Η ομάδα της Νάξου μπορεί να μην επωφελείται από αυτή την απόφαση, ωστόσο στον σύλλογο δηλώνουν άπαντες ικανοποιημένοι και δικαιωμένοι για τον αγώνα που κατέβαλλαν. Πλέον ο Πανναξιακός μετά τη νίκη του στον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου επί του Μαρκόπουλου, στρέφει το βλέμμα της στους αγώνες για τα πλέι άουτ με τον Πορφύρα. 

Ας διαβάζουμε και το σχετικό σχόλιο από τον Πιγκουίνο στη σελίδα Volleyland.gr 

"Με το που μάθαμε την απόφαση του ΑΣΕΑΔ για την προσφυγή του Πανναξιακού για την ακύρωση του ΜΔΟ της ΕΟΠΕ που τον τιμώρησε με -7 βαθμούς και 1500€ πρόστιμο, στο μυαλό μας ήρθε η φράση που ειπώθηκε από τα χείλη του προέδρου της ομοσπονδίας σε μια από τις τηλεδιασκέψεις του περασμένου χειμώνα εν μέσω κορονοιού

«Πάμε να ρίξουμε ντόρτια, θα μας έρθουν εξάρες; Δεν νομίζω» είχε πει τότε ο πρόεδρος Καραμπέτσος, για την επιστολή -απειλή  της ομοσπονδίας και των σωματείων προς τον υπουργό αθλητισμού ότι αν δεν ξεκινήσει άμεσα το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών οι ομάδες θα αποχωρήσουν. Και ήρθαν οι "εξάρες".

Οι νησιώτες όταν δήλωσαν αδυναμία να μετακινηθούν στον Πειραιά για την «επανεκκίνηση» του πρωταθλήματος, δεν υπολόγισαν ότι η ομοσπονδία θα αναιρέσει τις προφορικές υποσχέσεις της ότι δεν θα τιμωρήσουν κανέναν και… δέκα μήνες αργότερα δέχτηκαν την κλήση του ΜΔΟ της ΕΟΠΕ για απολογία και εφαρμογή της ετεροχρονισμένης και φωτογραφικής προκήρυξης  που προέβλεπε -7 βαθμούς και χρηματικό πρόστιμο 1500€

Τι κι αν το απολογητικό υπόμνημα συνόδευαν πλήθος σελίδων με «αποδεικτικά», τι κι αν ο εκπρόσωπος του Πανναξιακού με τον δικηγόρο της ομάδας κ. Μαύρο Ιωάννη έμειναν ενώπιον του αθλητικού δικαστή περισσότερο από… 40 λεπτά στο γραφείο του, η απόφαση (έστω και 2 εβδομάδες αργότερα) ήταν τιμωρία με -7 και πρόστιμο. Απόφαση που δημιούργησε προβλήματα στην γυναικεία ομάδα της Νάξου και στο αγωνιστικό κομμάτι.

Οι άνθρωποι του Πανναξιακού ήταν αποφασισμένοι όμως να δικαιωθούν και έκαναν άμεσα προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ με το ίδιο υπόμνημα και τα ίδια στοιχεία που απέρριψε το ΜΔΟ της ΕΟΠΕ.

Και σήμερα, τα ντόρια έγιναν εξάρες. Εξάρες για την ομάδα της Νάξου και ντόρτια για την ομοσπονδία και τον πρόεδρο της που διαφήμιζε παντού ότι δεν έχει χάσει ποτέ υπόθεση στο ΑΣΕΑΔ από σωματείο.

Μία ημέρα μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε τον Πανναξιακό ακυρώνοντας την πρωτόδικη απόφαση και επέστρεψε τους (χωρίς αντίκρισμα πλέον) 7 βαθμούς, ακυρώνει το πρόστιμο των 1500€ και διατάσσει την ομοσπονδία να επιβαρυνθεί με το παράβολο της προσφυγής στο ΑΣΕΑΔ.

Στην Νάξο πλέουν σε πελάγη ευτυχίας για την ηθική δικαίωση και την εμπιστοσύνη τους στην δικαιοσύνη, και στρέφουν αποκλειστικά την προσοχή τους στα play-out για την παραμονή της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία"

Με πληροφορίες από τη σελίδα Cyclades24.gr - Κεντρική Φωτογραφία Focus Studio

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News