Νάξος - Πανναξιακός ΑΟΝ: Πρόσκληση - πρόκληση η εθνική για την Γεωργιάννα Γρυλλάκη

Πανναξιακός ΑΟΝ

Εθνική καλεί Γρυλλάκη. Στις κλήσεις του Ομοσπονδιακού Προπονητή Χρήστου Τριανταφυλλόπουλου, ενόψει του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Κορασίδων U17  βρίσκεται η λίμπερο του Πανναξιακού ΑΟΝ, Γεωργιάννα Γρυλλάκη. Η προετοιμασία θα γίνει στην Πορταριά από 26 έως 30 Δεκεμβρίου και οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι στην Τουρκία από 12 έως 16 Ιανουαρίου 2022... Να προσθέσουμε ότι γεύση από εθνική είχε λάβει η 15χρονη λίμπερο το διήμερο 27 και 28 Οκτωβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας... Πάντως δεν είναι νέο πρόσωπο για τις εθνικές καθότι και τη περασμένη Ανοιξη είχε κληθεί να συμμετάσχει στις προπονήσεις, αλλά τότε είχε επικράτησει η πανδημία και οι προπονήσεις ακυρώθηκαν. 

Η είδηση έρχεται από τη σελίδα του Πανναξιακού ΑΟΝ (paon.gr) όπου διαβάζουμε " Ιδιαίτερη διάκριση για την ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΝ αλλά και για την ίδια την αθλήτρια όπου αγωνίζεται ως λίμπερο στην γυναικεία ομάδα του συλλόγου μας.

Στις κλήσεις του Ομοσπονδιακού Προπονητή Χρήστου Τριανταφυλλόπουλου, στην συγκεντρωτική προετοιμασία που θα διεξαχθεί στη Πορταριά και στην Αθήνα ενόψει του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Κορασίδων U17 – 1ος προκριματικός γύρος Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2022 στην πόλη Μπαλικεσίρ της Τουρκίας από 12 έως 16 Ιανουαρίου 2022, βρίσκεται η λίμπερο του Πανναξιακού, Γεωργιάννα Γρυλλάκη. Από τα σπλάχνα του Πανναξιακού η Γρυλλάκη, θα βρεθεί στην Εθνική ομάδα Κορασίδων.

Η ταλαντούχα αθλήτρια του Πανναξιακού ΑΟΝ βλέπει τις προσπάθειές της να ανταμείβονται με την μέγιστη διάκριση για έναν αθλητή, να φορέσει το εθνόσημο και να εκπροσωπήσει την Ελλάδα με την εθνική ομάδα.

Αναλυτικά οι αθλήτριες που κλήθηκαν από τον κ. Τριανταφυλλόπουλο:

Παρασκευή Ζαφειρίου (Α.Π.Σ. Ναυάρχου Βότση)
Γεωργία Ιωαννίδη (Α.Σ.Π. Θέτις)
Ευρυδίκη Ευανθία Ελευθεριάδου (Α.Σ. Άθληση)
Δέσποινα Λουκά (Α.Π.Σ.Φ. Ήφαιστος)
Θεοδώρα Μπρουσιάκη (Α.Σ. Ασκληπιός)
Βασιλική Κατσάρα (Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός)
Χαρίκλεια Νταφοπούλου (Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός)
Άννα-Χριστίνα Μπρούμα (Α.Σ.Π. Απόλλων)
Γεωργία-Άννα Γρυλλάκη (Πανναξιακός Α.Ο.Ν.)
Δημήτρα Νάνου (Φ.Σ. Πάνθηρες Κοζάνης)
Χριστίνα Νικολαΐδη (Α.Ο. Αιγάλεω)
Όλγα Δρέμπελα (Α.Ο. Αιγάλεω)
Βασιλική-Κρυσταλία Δάγρε (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)
Κατερίνα Κορρέ (Α.Ο.Ν. Αμαζόνες)
Νεφέλη Παπαδοπούλου (Μ.Α.Σ. Ατρομήτος)
Ραφαέλα Ξανθή Πανούση (Μ.Α.Σ. Ατρόμητος)
Έρρικα Πελαγία Γράβαρη (Α.Ο. Μαρκοπούλου)
Ειρήνη Μπιτσακτσή (Π.Α.Ο.Κ.)

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στην Πορταριά από 26 έως 30 Δεκεμβρίου και το τριήμερο 27-29 θα πραγματοποιηθούν φιλικοί αγώνες με την Εθνική Κύπρου. Οι προπονήσεις από το νέο έτος θα συνεχιστούν την Αθήνα και στις 11 Ιανουαρίου η αποστολή της Εθνικής κορασίδων Κ18 θα αναχωρήσει για την Τουρκία.

Αντίπαλοί της Εθνικής κορασίδων θα είναι η Αλβανία, η Βουλγαρία, το Μαυροβούνιο, η Ρουμανία, η Σερβία και η διοργανώτρια Τουρκία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News