Νάξος - Πανναξιακός ΑΟΝ: Στα χέρια της Καραγκούνη το μέλλον των υποδομών

Καραγκούνη

Το πρώτο βήμα έγινε με τις εκλογές και την εμφάνιση νέου διοικητικού συμβουλίου. Το δεύτερο βήμα είναι επίσης σημαντικό. Οι υποδομές. Και ο Πανναξιακός ΑΟΝ ανακοινώνει σήμερα (12/09) την Πένυ Καραγκούνη ως επικεφαλής των τμημάτων υποδομών βόλεϊ του σωματείου

Αναλυτικά, το δελτίο ενημέρωσης από τον Πανναξιακό ΑΟΝ 

“Ο Πρόεδρος και τα μέλη του νέου Δ.Σ. του Πανναξιακού ΑΟΝ βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την διεθνή αθλήτρια και προπονήτρια Πένυ Καραγκούνη ως επικεφαλής των ακαδημιών (τμημάτων υποδομών) πετοσφαίρισης του σωματείου.

Η Πένυ Καραγκούνη με το πλούσιο βιογραφικό στο βόλεϊ μετράει περισσότερες από 100 συμμετοχές στην εθνική ομάδα, και έχει κατακτήσει 9 εθνικά πρωταθλήματα στις αναπτυξιακές κατηγορίες με την ομάδα του Ηρακλή Κηφισιάς.

Στο Beach volley, είναι μέλος των εθνικών ομάδων τα δέκα τελευταία χρόνια έχοντας διακρίσεις σε εθνικό, Ευρωπαϊκό και σε παγκόσμιο επίπεδο. Το όνομά της έχει φτάσει μέχρι το Νο15 στο παγκόσμιο ranking, έχει κατακτήσει 5 πρωταθλήματα Ελλάδας ενώ παράλληλα είναι κάτοχος μεταλλίων σε Βαλκανικά πρωταθλήματα και μεσογειακούς αγώνες.

Απόφοιτη του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας η Πένυ Καραγκούνη, ως προπονήτρια διατηρεί παράλληλα δύο ιδιόκτητα γήπεδα Beach volley στην Πεντέλη και προπονεί καθημερνά δεκάδες αθλητές και αθλήτριες.

Η Πένυ Καραγκούνη θα βρίσκεται επικεφαλής στην προσπάθεια του Πανναξιακού ΑΟΝ να αναδιοργανώσει τα τμήματα υποδομών του συλλόγου έχοντας στο πλευρό της τον Οδυσσέα Κοντόπουλο που με την εμπειρία του τόσο ως αθλητής αλλά κατέχοντας τα τελευταία 6 χρόνια την θέση του βοηθού προπονητή στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ θα αποτελέσει πολύτιμο «εργαλείο» δίπλα στην έμπειρη διεθνή αθλήτρια.

Ως διοίκηση είμαστε απολύτως ικανοποιημένοι από τις επαφές μας με την Πένυ Καραγκούνη και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την ολοκλήρωση αυτής της συνεργασίας.

Ευχόμαστε στις αθλήτριες καλή σεζόν με υγεία και στο προπονητικό team καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News