Νάξος - ΠΑΣ Νάξου: Επίσκεψη έκπληξη του Στέλιου Μανωλά στους μικρούς αθλητές

ΠΑΣ Νάξου

Μία ιδιαίτερα τιμητική ημέρα ήταν η χθεσινή για τον ΠΑΣ Νάξου και ιδιαίτερα για τους μικρούς αθλητές της Κ12 του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, τα παιδιά, το τεχνικό επιτελείο και η διοίκηση δέχθηκε με χαρά την επίσκεψη του ναξιώτη βετεράνου διεθνή ποδοσφαιριστή, Στέλιου Μανωλά, που συνομίλησε με τα παιδιά, τους έδειξε κάποια μυστικά του ποδοσφαίρου και φυσικά απάντησε σε όποιες απορίες είχαν.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Νάξου:

Μεγάλη ήταν η τιμή που έκανε ο συμπατριώτης μας πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, νυν προπονητής και σύμβολο του Ελληνικού ποδοσφαίρου και της ΑΕΚ, Στέλιος Μανωλάς.

Ο κ. Μανωλάς επισκέφθηκε την προπόνηση της ομάδας Κ12 του ΠΑΣ Νάξου, όπου συζήτησε, συμβούλεψε και έδειξε κάποια πράγματα στους μικρούς αθλητές που παρακολούθησαν αυτή τη τόσο σημαντική εμπειρία όντας ενθουσιασμένοι.

Παράλληλα, ο Στέλιος Μανωλάς άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στις Κυκλάδες και δη στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο.

Ο ίδιος εντυπωσιάστηκε από το ταλέντο που διαθέτει η ομάδα Κ12 του ΠΑΣ Νάξου.

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τον Στέλιο Μανωλά για τη μέγιστη τιμή που μας έκανε. Τα παιδιά μας πήραν πολλά από αυτή τη συνάντηση. Μακάρι και άλλοι πετυχημένοι αθλητές και προπονητές να ακολουθούσαν το παράδειγμα του και να λειτουργούν υπέρ της ανάπτυξης του ποδοσφαίρου.

 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News