Νάξος - ΠΑΣ Νάξου: Ευχές στα δικά μας παιδιά και στις τρεις ομάδες των Κυκλάδων

ΠΑΣ Νάξου

Κλήρωση για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής είχαμε... Αναβολή της σέντρας για την 11η Οκτωβρίου επίσης ελήφθη απόφαση, και στην πρεμιέρα έχουμε με το καλημέρα κυκλαδίτικο ντέρμπι: ΑΣ Σαντορίνης 2020 κόντρα στον Πανναξιακό ΑΟ... Οσο για την 3η ομάδα, την ΑΕ Μυκόνου που όμως εμφανίστηκε στην κλήρωση με το όνομα "Ανω Μερά" (σ.σ. τυπικοί λόγοι που άμεσα θα εκλείψουν) θα ξεκινήσει τη πορεία της στον 6ο όμιλο με πρώτη στάση στην Αθήνα απέναντι στον Χαραυγιακό..

Και ο ΠΑΣ Νάξου ως μία ομάδα που μας έχει συνηθίσει να κλέβει την παράσταση με τον ρομαντισμό της εξέδωσε δελτίο ενημέρωσης όπου εύχεται ότι καλύτερο στις τρεις ομάδες των Κυκλάδων για δεύτερη σερί χρονιά ενώ δεν ξεχνάει τους έξι ποδοσφαιριστές που έχουν βγει από τις ακαδημίες του και θα συμμετάσχουν φέτος στη Γ΄ Εθνική, σε εθνικές κατηγορίες και φυσικά στα τμήματα υποδομών μεγάλων ΠΑΕ.

Αναλυτικά το δελτίο ενημέρωσης από τον ΠΑΣ Νάξου αναφέρει:

"Μετά την διεξαγωγή της κλήρωσης του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχές μας στις τρεις ομάδες των Κυκλάδων που μας εκπροσωπούν στον 6ο όμιλο.

Ευχόμαστε στις διοικήσεις, τα τεχνικά επιτελεία και φυσικά στους ποδοσφαιριστές της ΑΕ Μυκόνου, του ΑΣ Σαντορίνης 2020 και του συντοπίτη μας Πανναξιακού Α.Ο., να έχουν μία χρονιά γεμάτη επιτυχίες και να εκπληρώσουν στο απόλυτο τους στόχους που έχουν θέσει.

Ειδικά, θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχές μας στους ποδοσφαιριστές: Κωνσταντίνο Γκούφα, Φαμπιάν Σερμάδι, Κωνσταντίνο Μαρκοπουλιώτη, Δημήτριο Βουδιά, Στυλιανό Καρούση και Ιάκωβο Σέργη, οι οποίοι έχουν ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στον ΠΑΣ Νάξου και αναμένεται να πάρουν το βάπτισμα του πυρός στη Γ΄Εθνική με τη φανέλα του Πανναξιακού.

Πραγματικά, εμείς στον ΠΑΣ Νάξου νιώθουμε ιδιαίτερη περηφάνια, βλέποντας τους ποδοσφαιριστές που έχουμε στις τάξεις μας από μικρές ηλικίες, με το πέρασμα των χρόνων και έχοντας ως εφόδιο την σωστή αθλητική παιδεία,να στελεχώνουν ομάδες που αγωνίζονται σε εθνικές κατηγορίες αλλά και τμήματα υποδομών μεγάλων ΠΑΕ, πετυχαίνοντας πράγματα στο ποδόσφαιρο,αποτελώντας άξιους πρεσβευτές του Ναξιώτικου ποδοσφαίρου.

Καλή χρονιά, με υγεία και πολλές - πολλές επιτυχίες!"

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News