Νάξος - Portarathlon 2022: Στην τελική ευθεία για τους αγώνες

Portarathlon 2022

Λιγότερες από 3 εβδομάδες απομένουν μέχρι την έναρξη του 4ου Portarathlon,  του meeting των Συνθέτων Αγωνισμάτων το οποίο διεξάγεται κάθε χρόνο στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα στη Νάξο. Φέτος, ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 21 και 22 Μαίου 2022 και αναμένεται να βρεθούν στη γραμμή εκκίνησης το Σάββατο το πρωί, 18 άντρες και 18 γυναίκες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Παράλληλα θα διεξαχθεί και το δέκαθλο της κατηγορίας Κ20, επίσης με διεθνείς συμμετοχές ώστε να δοθεί μια επιπλέον αγωνιστική ευκαιρία στους αθλητές της κατηγορίας που δεν έχουν πολλούς αγώνες στην διάθεση τους.

Ήδη στους αγώνες έχουν δηλώσει συμμετοχή αθλητές και αθλήτριες από την Ινδία, την Σουηδία, την Κύπρο, το Ισραήλ, το Μαυροβούνιο, την Ισπανία, την Ελβετία, ενώ θα φιλοξενηθούν και θα αγωνιστούν στο Portarathlon αθλητές και αθλήτριες από την Ουκρανία.

 

Να σημειώσουμε εδώ ότι ο τομέας των συνθέτων έχει ήδη προγραμματίσει την πρώτη προαγωνιστκή συγκέντρωση Ανδρών / Γυναικών από 15 έως 20 Μαΐου στη Νάξο, η οποία θα συνδυαστεί με τη συμμετοχή στο μίτινγκ Portarathlon

Κάλεσμα συμμετοχής εθελοντών 

Και επειδή αγώνες χωρίες εθελοντές δεν γίνονται, τη μοναδική εμπειρία να ζήσουν από κοντά την διεξαγωγή ενός διεθνούς αγώνα θα έχουν όσοι δηλώσουν εθελοντές στην διεξαγωγή του Portarathlon 2022. Η Ομάδα Εθελοντών του PORTARATHLON αποτελείται από εθελοντές, οι οποίοι έχουν την ευθύνη υλοποίησης συγκεκριμένων λειτουργικών αναγκών του πριν, κατά και μετά τη διάρκεια των αγώνων. Βασική εκπαίδευση και οδηγίες θα δοθούν στους εθελοντές/-τριες από τους διοργανωτές.

Βασικές αρμοδιότητες των εθελοντών είναι:
▪️ η τοποθέτηση των συμμετεχόντων, των αθλητών/τριών, ή/και των θεατών στην σωστή σειρά και θέση.
▪️ η διανομή τυχόν απαραίτητου υλικού στους συμμετέχοντες
▪️ η διαχείριση των συμμετεχόντων κατά την διάρκεια του αγώνα
▪️ η διαχείριση των σταθμών ανεφοδιασμού στον αγωνιστικό και στους βοηθητικούς χώρους του σταδίου
▪️ η εποπτεία των χώρων που θα υλοποιηθεί ο αγώνας και
▪️ η συνεργασία με τους υπεύθυνους που διοργανώνουν τις επιμέρους δράσεις του PORTARATHLON.

- Στους εθελοντές παραχωρείται αναμνηστική διαπίστευση και μπλουζάκι της διοργάνωσης.

- Γίνε και εσύ μέλος της ομάδας μας συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο παρακατω link ή στείλε μας pm:

https://www.portarathlon.gr/el/volunteers-registration/

Oι αγώνες συνδιοργανώνονται από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων   

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News