Νάξος - Portarathlon: Χαιρετισμός από Μαργαρίτη και Κατσαρά

Μαργαρίτης - Κατσαράς

Η τρίτη χρονιά διεξαγωγής του διεθνές μίτινγκ Portarathlon έχει ανεβάσει τον πήχη κατακόρυφα όσο αφορά τον Κλασικό Αθλητισμό στο νησί της Νάξου και κατ' επέκταση σε όλες τις Κυκλάδες.

Κάθε χρόνο, ολοένα και περισσότερο, η τοπική αυτοδιοίκηση εντείνει την στήριξη της στους αγώνες που αποτελούν μία σπάνια διοργάνωση και σίγουρα την μοναδική στην Ελλάδα που φέρνει στη χώρα μας αθλητές των συνθέτων αγωνισμάτων μεγάλου βελινεκούς.

Σήμερα, στο ΔΑΚ Νάξου δύο νέοι άνθρωποι που είναι κοντά στον αθλητισμό, κατέχοντας θεσμικούς ρόλους, χαιρέτησαν την έναρξη των αγώνων, μιλώντας με τα πιο θερμά λόγια.

Ο λόγος για τον Έπαρχο Νάξου κ. Γιάννη Μαργαρίτη που εκπροσώπησε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου που είναι συνδιοργανωτής του Portarathlon,όπως και του Δήμου Νάξου, που επίσης είναι συνδιοργανωτής και εκπροσωπήθηκε από τον αντιδήμαρχο κ. Βαγγέλη Κατσαρά, που είναι και ο υπεύθυνος αθλητισμού του δήμου. 

Οπως αναφέρει ο κος Μαργαρίτης στη σελίδα του στα social media " Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες. Ευχαριστούμε τους διοργανωτές για την πραγματοποίηση του διεθνή αγώνα με ασφάλεια, οργάνωση και τήρηση των νέων πρωτοκόλλων σε αυτή τη μεταβατική περίοδο. Ό αγώνας είναι μια συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου".

 

Με την ευκαιρία της κοινής επίσκεψης τους, οι κ.κ. Μαργαρίτης και Κατσαράς είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν μέσα σε πολύ καλό κλίμα με τους ανθρώπους του ΣΕΓΑΣ, που από την πλευρά του τους ευχαρίστησε για την στήριξη. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εγκατάσταση του ΔΑΚ Νάξου ήταν σε άψογη κατάσταση και η διοίκηση του σταδίου φρόντισε να είναι όλα στην εντέλεια. 

Με πληροφορίες και φωτογραφία από το SportCyclades.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News