Νάξος - Portarathlon: Πιστός οπαδός δηλώνει ο Aleksandar Grnovic

Portarathlon 2021... Οι έγγραφές άνοιξαν και ο ένας μετά τον άλλο οι γνωστοί δεκαθλητές δηλώνουν συμμετοχή για παρουσία σε ένα από τα καλύτερα τουρνουά (θα πραγματοποιηθεί στις 22 και 23 Μαϊου στη Νάξο) σύνθετων αθλημάτων σε Ευρωπαίκό επίπεδο. Και οφείλουμε να καταλάβουμε έδω στη Νάξο πόσο σημαντικό είναι έχοντας πλεονεκτήματα όπως καταπληκτικό στάδιο, μικρές αποστάσεις αλλά και παραλίες που μπορεί ένας αθλητής να ξεκουραστεί...  

Η αρχή έγινε με τη συμμετοχή του ο Αμερικανός Josue Louis και στη συνέχεια ήρθε ο "πρωτάρης" Μαυροβούνιος Darko Pesic (οι εγγραφές είναι έως την 14η Μαϊου) που ποντάρει στη Νάξο για να φτάσει έως το Τόκιο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες....  Ενας αθλητής που έχει το ρεκόρ Μαυροβουνίου στο δέκαθλο, στο έπταθλο αλλά και δώδεκα ρεκόρ της χώρας του σε ατομικά αγωνίσματα. Έχει αναδειχτεί τρεις φορές βαλκανιονίκης  και δύο φορές βρέθηκε στην πρώτη οκτάδα των Πανευρωπαϊκών Αγώνων κλειστού στίβου.  Το 2017 αναδείχτηκε κορυφαίος αθλητής του στίβου στο Μαυροβούνιο. Το ατομικό του ρεκόρ είναι 7.846 βαθμοί και μετέχει στο meeting  Portarathlon με στόχο να σημειώσει επίδοση πάνω από τους 8000 βαθμούς. 

Και σήμερα έρχεται ένας ακόμη...  Πιστός στο ραντεβού του o Aleksandar Grnovic δήλωσε συμμετοχή για 3η φορά στο Portarathlon. Κάτοχος του ρεκόρ αγώνα του meeting με 7.612 βαθμούς το οποίο είναι και το ατομικό του ρεκόρ έρχεται με σκοπό να υπερασπιστεί τον τίτλο του και να πετύχει μια ακόμη καλύτερη επίδοση. 

Ο Σέρβος πρωταθλητής ήταν βαλκανιονίκης το 2020 και πρωταθλητής στην χώρα του την ίδια χρονιά. Η αγάπη του για την Ελλάδα και ιδιαίτερα τη Νάξο  είναι δεδομένη, όπως και του προπονητή του Ivan Dinic και αυτός είναι ένας από τους  λόγους που θα είναι πάντα παρόντες στο Portarathlon.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News