Νάξος - Portarathon: Δυναμική επιστροφή με 42 αθλητές/τριες (!!!)

Νάξος - Portarathlon

Ηταν γνωστό από τον περασμένο Δεκέμβριο όταν και ανακοινώθηκε το αγωνιστικό καλεντέρι του ΣΕΓΑΣ για το 2022. Ομως, τώρα έχουμε την πρώτη επίσημη ανακοίνωση από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων που δίνει λεπτομέρειες όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος...  42 αθλητές θα συμμετέχουν στο φετινό 4ο Portarathlon, εκ των οποίων από 18 αθλητές και αθλητρίες και έξι έφηβοι...

Αθλητές από κάθε γωνιά του κόσμου (Μεγάλη Βρετανία, Γαλλία, Κροατία, Ινδία, Ισραήλ, Κύπρο) αλλά και ανοιχτή πρόσκληση σε ομοσπονδίες όπως της Ιαπωνίας, της Νιγηρίας και της Νότιας Αφρικής για το διεθνές meeting των Συνθέτων που για 4η φορά έρχεται στη Νάξο... Μιλάμε πάντα για το Portarathlon που θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο το διήμερο 21 και 22 Μαϊου 

portarathlon_2022.jpg

Αναλυτικά το δελτίο Ενημέρωσης από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων  

"Πρόσκληση σε όλες τις Ευρωπαϊκές Ομοσπονδίες στίβου και στις Ομοσπονδίες της Λατινικής Αμερικής, της Ιαπωνίας, της Ινδίας, της Νιγηρίας και της Νότιας Αφρικής απεύθυνε η οργανωτική επιτροπή του Portarathlon μέσω του ΣΕΓΑΣ για το διεθνές meeting των Συνθέτων το οποίο θα διεξαχθεί στη Νάξο  για 4η φορά στις 21 και 22 Μαίου 2022.

Η πρόσκληση σε χώρες εκτός Ευρώπης αντανακλά το ενδιαφέρον των συγκεκριμένων χωρών ήδη από την περασμένη χρονιά για τη συμμετοχή των αθλητών τους η οποία όμως λόγω των περιορισμών στις μετακινήσεις δεν κατέστη δυνατή.

Για φέτος οι διοργανωτές προετοιμάζονται για τη συμμετοχή 18 αντρών,  18 γυναικών και 6 εφήβων αθλητών. Ήδη αθλητές από την Μεγάλη Βρετανία, την Γαλλία, την Κροατία, το Ισραήλ, την Κύπρο και την Ινδία έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και βρίσκονται σε επικοινωνία με την οργανωτική επιτροπή".

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News