Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΝάξος - ΣΕΒΑΣ: Απόψε (26/09) έχει αγώνες προς τιμή Περιστεράκη - Παπαβασιλείου

Νάξος – ΣΕΒΑΣ: Απόψε (26/09) έχει αγώνες προς τιμή Περιστεράκη – Παπαβασιλείου

|

Ο ΣΕΒΑΣ ΝΑΞΟΥ διοργανώνει σήμερα Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, αγώνες Στίβου Διαχρονικών Αθλητών για να τιμηθεί η μνήμη δύο μεγάλων αθλητών και δύο πολύ καλών φίλων, του Δημήτρη Περιστεράκη και Γιώργου Παπαβασιλείου – Δείτε το πρόγραμμα

Ξεκινάμε το ορεκτικό… Με 7 μετάλλια στις κατηγορίες τους, γύρισαν από τα “Τρίτσεια” οι αθλητές της Νάξου, από τους αγώνες που έγιναν στις 19 – 20 Σεπτεμβρίου 2020 στο στάδιο του Πανελληνίου στη Κυψέλη. Τι έκαναν οι αθλητές μας που έχουν σχέση με τη Νάξο και ουσιαστικά ανήκουν στον ΣΕΒΑΣ;  Τρεις πρώτες θέσεις, και τέσσερις δεύτερες με τον Μιχάλη Μανιό να έχει από ένα μετάλλιο) ενώ είχαμε και συμμετοχή από την Δονούσα…

1.ΜΑΝΙΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ στα 5000μ 17.21.92,

2.ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ στα 5000μ 23.44.27,

1.ΤΣΑΚΩΝΙΑΤΗΣ ΣΤΑΘΗΣ στα 800μ 3.27.14,

2.ΒΛΑΧΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (από την Δονούσα μας) στη Σφαίρα 10.09μ,

1.ΚΑΡΟΥΣΗ ΔΗΜΗΤΡΑ στα 5000μ 24.22.44,

2.ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ ΦΩΤΗΣ στο Ακόντιο 38.17μ.

και τέλος 2.ΜΑΝΙΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ στα 400μ 56.98 .

Ομως, σήμερα, έχουμε γιορτή…

Ο ΣΕΒΑΣ ΝΑΞΟΥ υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου (ΟΕΒΑΣ) και σε συνεργασία με το Δήμο Νάξου και μικρών Κυκλάδων και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου  διοργανώνει Αγώνες Στίβου Διαχρονικών Αθλητών για να τιμηθεί η μνήμη δύο μεγάλων αθλητών και δύο πολύ καλών φίλων, του ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΚΗ και του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ .

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΚΗ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ : ΣΕΒΑΣ ΝΑΞΟΥ

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ : ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ,  ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ, ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟ, ΝΑΞΙΑΚΟΣ ΓΣ

ΟΙ Αγώνες πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα της ΟΕΒΑΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ: ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

   Ο ΣΕΒΑΣ ΝΑΞΟΥ υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου (ΟΕΒΑΣ) και σε συνεργασία με το Δήμο Νάξου και μικρών Κυκλάδων και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου  διοργανώνει Αγώνες Στίβου Διαχρονικών Αθλητών για να τιμηθεί η μνήμη δύο μεγάλων αθλητών και δύο πολύ καλών φίλων, του ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΚΗ και του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ .

Λίγα λόγια για τους μεγάλους αυτούς αθλητές:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΚΗΣ: Πρωταθλητής, Σημαιοφόρος της ΑΕΚ, 6ος Βαλκανιονίκης, 3ος Πανελληνιονίκης, αποτελεσματικός προπονητής, διαχρονική η προσφορά του στον αθλητισμό. Άνθρωπος της προσφοράς με πολλά μετάλλια και διακρίσεις όχι μόνο στην ΑΕΚ αλλά και στη Νάξο. Ο Δημήτρης Περιστεράκης διακρίθηκε στον κλασικό αθλητισμό. Αποτελούσε τον βασικό ακοντιστή της ΑΕΚ για 15 χρόνια, από το 1953 έως το 1968. Το 1953 ήταν 2ος Πανελληνιονίκης στον Ακοντισμό ενώ μέχρι το 1959 έμπαινε πάντοτε στην εξάδα των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων, με συμμετοχές σε διεθνείς αγώνες, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Διετέλεσε για χρόνια κριτής του ΣΕΓΑΣ, συμμετέχοντας με αυτήν την ιδιότητα σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις του στίβου ως τα τέλη της δεκαετίας του 1980. Διετέλεσε κατά σειρά ετών πρόεδρος της Επιτροπής Σταδίου με σημαντικότερη πρωτοβουλία εκτός των άλλων, να γίνει ο Στίβος 400μ αντί 350μ. Αγωνίστηκε με σθένος για την υλοποίηση της ιδέας του Κλειστού Αθλητικού Κέντρου και έτσι μετά την περάτωση των αθλητικών εγκαταστάσεων, το κλειστό Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Νάξου, ονομάστηκε το 2009 προς τιμή του «Δημήτριος Περιστεράκης». Το 2017 τον τίμησε η ΑΕΚ σε εκδήλωση που έγινε στη Νάξο στο Θεατρικό Μουσείο «Ιακ. Καμπανέλλης»

PAPABASILEIOY PERISTRAKHS

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: Μια μεγάλη μορφή του κλασικού αθλητισμού της Ελλάδας, υπηρέτησε τον Στίβο ως προπονητής ,ως μέλος ΔΣ της ΑΕΚ αλλά και του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ. Πολύ καλός φίλος της Νάξου, και αρωγός των ΜΑΝΔΗΛΑΡΕΙΩΝ για μια δεκαετία με τη συμμετοχή των μεγάλων ονομάτων της ΑΕΚ και όχι μόνο. Ο Γιώργος Παπαβασιλείου αγωνίστηκε με τα χρώματα του ΑΡΗ και της ΑΕΚ είχε προσωποποιήσει το αγώνισμα των 3.000μ στηπλ (φυσικά εμπόδια) και είχε το προσωνύμιο «αέρινος» για τον τρόπο που περνούσε τα εμπόδια. Είχε καταρρίψει 12 φορές το πανελλήνιο ρεκόρ. Κατέκτησε 11 πρωταθλήματα (ανδρών), στέφθηκε 7 φορές Βαλκανιονίκης και δύο χάλκινος, κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια στους Μεσογειακούς (1955, 1959), πήρε την 8η θέση στους Πανευρωπαϊκούς του 1958. Μετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Μελβούρνης (1956, 8.55.6) και της Ρώμης (1960, 8.51.2).Εκτός από το αγώνισμα των στηπλ αγωνιζόταν και στα 5.000μ όπου είχε καταρρίψει τρεις φορές το πανελλήνιο ρεκόρ, 14.41.2 το 1955, 14.35.8 το το 1956 και 14.34.4 το 1958 αγώνισμα στο οποίο στέφθηκε και επτά φορές Πανελληνιονίκης. Στο ίδιο αγώνισμα κατέκτησε δύο ασημένια και δύο χάλκινα Βαλκανικά μετάλλια.   Το 1955 αναδείχθηκε από τον ΠΣΑΤ κορυφαίος Έλληνας αθλητής.

  Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Στάδιο Νάξου με ώρα έναρξης στις 16:00 το απόγευμα  της 26ης Σεπτεμβρίου 2020.  

Παράλληλα θα διεξαχθούν αγωνίσματα αναπτυξιακών ηλικιών 80μ , 1000μ , Μήκος. Αγόρια και κορίτσια  2006 έως  2008.

ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ    ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ:

 ΔΡΟΜΟΙ: 100μ, 800μ, 5000μ, Δυναμικό Βάδισμα 3000μ.

ΑΛΜΑΤΑ: Μήκος , Ύψος

ΡΙΨΕΙΣ:  Δίσκος Σφαίρα, Ακόντιο

ΒΑΡΗ ΟΡΓΑΝΩΝ ΡΙΨΕΩΝ

ΑΝΔΡΕΣ

ΗΛΙΚΙΑ                  ΣΦΑΙΡΑ            ΔΙΣΚΟΣ              ΑΚΟΝΤΙΟ

35-49                   7,260 kg             2 Kg                   800 gr

50-59                          6 Kg            1,5 Kg                 700 gr

60-69                          5 Kg               1 Kg                 600 gr

70-79                          4 Kg               1 Kg                 500 gr

80+                             3 Kg               1 Kg                  400 gr

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

 ΗΛΙΚΙΑ               ΣΦΑΙΡΑ                   ΔΙΣΚΟΣ                  ΑΚΟΝΤΙΟ

 35-49                      4 Kg                       1 Kg                          600 gr

50-59                       3 Kg                       1 Kg                         500 gr

60-74                       3 Kg                       1 Kg                         500 gr

75+                          2 Kg                  0,750 Kg                       400 gr

  • Οι Αγώνες απευθύνονται σε αθλητές και αθλήτριες 35 ετών έως 105 ετών .
  • Η τελική κατάταξη των αθλητών, θα υπολογίζεται ανά πενταετία. π.χ. 35-39…40-44…κτλ
  • Ο κάθε αθλητής /τρια αγωνίζεται με δική του ευθύνη.
  • Όλοι οι αθλητές θα πρέπει να έχουν κάνει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, πριν τη συμμετοχή τους.
  • Οι αθλητές/τριες έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν σε δύο αγωνίσματα.
  • Θα απονεμηθούν μετάλλια και διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες και κύπελλο στον πρώτο αθλητή.
  • Οι δηλώσεις συμμετοχής θα αποστέλλονται μέχρι τις 23/09/2020 στο email: sevasnaxou@hotmail.com με τα πλήρη στοιχεία των αθλητών, ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης, φύλο, αγώνισμα, σύλλογος, τηλέφωνο, αλλά και στη γραμματεία του Σταδίου μισή ώρα πριν την έναρξη του αγωνίσματος.
  • Οι αθλητές/τριες καλούνται να έχουν μαζί τους την αθλητική τους ταυτότητα, διαφορετικά να επιδεικνύουν την αστυνομική τους ταυτότητα.
  • Στα αγωνίσματα των δρόμων θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση (photofinish) , εφόσον ανταποκριθεί ο ΣΕΓΑΣ στο αίτημά μας.
  • Στους αγώνες θα βρίσκονται επίσημοι κριτές.
  • Όλοι οι παρευρισκόμενοι στον χώρο του σταδίου καλούνται να κάνουν χρήση αντισηπτικού να κρατούν αποστάσεις 1,5 μ και να έχουν μαζί τους μάσκα.
  • Στον αγωνιστικό χώρο του Σταδίου επιτρέπεται να είναι παρόντες μόνο οι αθλητές, οι κριτές και οι βοηθοί-εθελοντές.
  • Μετά τους αγώνες θα ακολουθήσει τιμητική εκδήλωση σε εξωτερικό χώρο.

Θα ακολουθήσει και συμπληρωματικό κείμενο της προκήρυξης, που θα αφορά στις μειωμένες τιμές διαμονής, εισιτηρίων και εστίασης.

ΜΕΤΡΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΣΕΓΑΣ-ΓΓΑ 

Η Οργανωτική Επιτροπή θα τηρήσει όλα τα υγειονομικά μέτρα, που προβλέπει το Πρωτόκολλο που κατήρτισε ο ΣΕΓΑΣ και η ΓΓΑ, για την ασφαλέστερη συμμετοχή των αθλητών, κριτών και βοηθητικού προσωπικού στους αγώνες. 

Η συμμετοχή των αθλητών/τριών θα επιτρέπεται μόνον εφόσον προσκομίσουν στην γραμματεία του αγώνα, συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο το έντυπο για τον covid-19, σύμφωνα με την οποία πληρούν τα κριτήρια για την ασφαλή συμμετοχή τους στους αγώνες.

Για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να τo προσκομίσουν, θα υπάρχουν διαθέσιμες φόρμες και στη Γραμματεία. 

Στην γραμματεία του αγώνα οι αθλητές/τριες θα παραλαμβάνουν τον αριθμό τους και θα παραδίδουν την Υπεύθυνη Δήλωση τηρώντας τις αποστάσεις του 1,5μ σε όλα τα επίπεδα και φορώντας την προστατευτική τους μάσκα. 

Το προσωπικό της γραμματείας καθώς και οι κριτές θα φορούν προστατευτικές μάσκες και όπου χρειάζεται θα χρησιμοποιούν γάντια μιας χρήσης. 

Στους χώρους διεξαγωγής των αγωνισμάτων αλλά και στην γραμματεία θα υπάρχει αντισηπτικό για τους κριτές, αλλά και τους συμμετέχοντες αθλητές. Θα προσδιοριστεί συγκεκριμένος κλειστός χώρος, που θα βρίσκεται σε απόσταση από τους υπόλοιπους χώρους, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί για την περίπτωση που παρουσιαστεί ύποπτο κρούσμα. 

Για την αποφυγή συνωστισμού κατά τη διάρκεια της εκκίνησης , οι δρομείς στο αγώνισμα των 100μ θα κατανεμηθούν ανά τρεις στους διαδρόμους (1-3-5 ή 2-4-6). Για τα δρομικά αγωνίσματα των 800μ και 5000μ θα ληφθεί μέριμνα, ώστε να τηρηθούν οι αποστάσεις κατά την εκκίνηση.  Συνιστάται στους συμμετέχοντες αθλητές να φορούν την προστατευτική μάσκα μέχρι την έναρξη της αθλητικής τους δραστηριότητας.  Όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές/τριες οφείλουν να έχουν μαζί τους μία μικρή ατομική πετσέτα χειρός.

Οι αθλητές φροντίζουν, ώστε τα προσωπικά τους αντικείμενα, ο ρουχισμός και το σακίδιό τους να  βρίσκονται σε ικανή απόσταση, τουλάχιστον 1,5μ από τα αντίστοιχα των συναθλητών τους. 

Οι απονομές θα γίνουν τηρώντας απόλυτα τους κανόνες απόστασης και περιορισμού επαφών, με  απομακρυσμένες θέσεις βάθρων και χρήση γαντιών. 

Στους χώρους πλησίον της διεξαγωγής των αγωνισμάτων θα απαγορεύεται η προσέγγιση σε πρόσωπα,  που δεν έχουν συγκεκριμένη αρμοδιότητα. 

Για την ενημέρωση των αθλητών σχετικά με τους κανόνες του υγειονομικού πρωτοκόλλου, θα υπάρχουν  ειδικές σημάνσεις και θα γίνονται τακτικές ενημερώσεις με οδηγίες και συστάσεις της Οργανωτικής Επιτροπής κατά τη διάρκεια των αγώνων.

                                              ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

                                                        26/09/2020

 

ΩΡΕΣ

ΔΡΟΜΟΙ

ΑΛΜΑΤΑ

ΡΙΨΕΙΣ

16:00

100μ Α

   

16:10

100μ Γ

 

ΣΦΑΙΡΑ Α

16:20

80μ αγοριών

   

16:30

80μ κοριτσιών

 

ΣΦΑΙΡΑ Γ

16:45

800μ Α

   

17:15

800μ Γ

ΜΗΚΟΣ Α-Γ

 

17:40

 

ΥΨΟΣ Α-Γ

 

18:00

1000μ αγοριών

ΜΗΚΟΣ αγοριών – κοριτσιών

ΑΚΟΝΤΙΟ Α-Γ

18:15

1000μ κοριτσιών

   

18:30

5000μ Α-Γ

 

ΔΙΣΚΟΣ Α-Γ

19:30

3000μ  Α-Γ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΒΑΔΙΣΜΑ

   

           ΟΙ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

 

     Στο πρόγραμμα πιθανόν να υπάρξουν αλλαγές, ανάλογα τις συμμετοχές και την προσαρμογή  του στους κανονισμούς προστασίας από τον covid-19.

poster sevas 01


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Κέα: Διήμερο (20-21 Απριλίου) εθελοντικής αιμοδοσίας

Ερχεται διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας στην Κέα.. Που και πότε;

Ολυμπιακή Φλόγα: Βασδέκη, Σοφικίτης και Neubauer μίλησαν με τα παιδιά της Νάξου

Διαδραστική συνάντηση με τα παιδιά και βράβευση σε Βασδέκη, Σοφικίτη και Neubauer (video)

Θα ορκιστεί στη… φυλακή αν εκλεγεί ο Μπελέρης;

Τι θα συμβεί με τον φυλακισμένο Φρέντι Μπελέρη εάν εκλεγεί Ευρωβουλευτής;

Αμοργός – Κέντρο Υγείας: Ανανέωση θητείας για την πρόεδρο της Δ.Σ., Ιωάννα Συνοδινού

Η Ιωάννα Συνοδινού ανανέωσε τη θητεία της στη Διοικούσα Επιτροπή του Κέντρου Υγείας Αμοργού - Ποια είναι τα νέα μέλη

CaptainBook: Σούπερ χρηματοδότηση 2 εκατ. ευρώ από επενδυτή

Η χρηματοδότηση των 2 εκατομμυρίων ευρώ, θα συμβάλει ουσιαστικά στην επέκταση των υπηρεσιών της και εκτός των αγορών όπου έχει ήδη παρουσία, όπως η αγορά των ΗΠΑ από όπου προέρχεται το 30% των εσόδων της

SeaJets: Με το SuperRunner Jet θα φτάσει έως το Κουφονήσι

Δρομολογείται σε άκρως τουριστική γραμμή το Superunner Jet από το Πάσχα και για όλη την περίοδο - Σε ποια νησιά θα το δούμε φέτος

Blue Star Ferries: Έκπτωση 50% σε αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, ποιο το χρονικό διάστημα

Ποιο είναι το χρονικό διάστημα για το οποίο υπάρχει έκπτωση 50% στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς από την Blue Star Ferries

Ολυμπιακή Φλόγα – Σαντορίνη: Ποιοι θα είναι οι Λαμπαδηδρόμοι

Εγιναν γνωστά τα ονόματα των λαμπαδηδρόμων στην Σαντορίνη

Σαντορίνη: Διήμερο απαγόρευσης πρόσβασης στο Αμμούδι, ποιος ο λόγος

Απαγόρευση - για δύο ημέρες - πρόσβασης στο Αμμούδι λόγω εργασιών συντήρησης των πλεγμάτων

Zante Ferries – “Διον. Σολωμός”: Τροποποίηση σημερινού (19/04) δρομολογίου προς Δυτικές Κυκλάδες

Πως διαμορφώνεται το σημερινό δρομολόγιο του "Διον. Σολωμός" προς τις Δυτικές Κυκλάδες ... (πρόγραμμα)

Princess Cruises: Ακύρωση επισκέψεων του “Sun Princess” στη Σαντορίνη

Το Sun Princess ακύρωσε τα δρομολόγια στη Σαντορίνη λόγω συνωστισμού κρουαζιερόπλοιων - Επιλέγει Χανιά

Ολυμπιακή Φλόγα – Νάξος: Επίσκεψη από την πρωταθλήτρια Στίβου, Ολγα Βασδέκη

Οι Ολγα Βασδέκη, Βασίλης Σοφικίτης και Lennart Neubauer θα είναι τρείς από τους οκτώ λαμπαδηδρόμος της αυριανής δράσης από το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου: Με εισήγηση Δημήτρη Λιανού, προσφυγή στη Δικαιοσύνη για τους αιγιαλούς

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η ΠΕΔ για τον αιγιαλό και την παραλία - Ποια ήταν η πρόταση Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Δημήτρη Λιανού

Blue Star Ferries: Παράταση μίας ακόμη εβδομάδας για το “Blue Star 1”

Μία ακόμη εβδομάδα θα μείνει στη γραμμή της Παροναξίας το Blue Star 1....

Attica Group: Απέκτησε τρία ξενοδοχεία στις Κυκλάδες, εξετάζει κι άλλες εξαγορές ακινήτων

Τρίτο ξενοδοχείο στις Κυκλάδες απέκτησε η Attica Group - Εξετάζει περαιτέρω εξαγορές μονάδων σε νησιά που εξυπηρετεί με τον στόλο της

Ολυμπιακή Φλόγα – Νάξος: Κίνηση οχημάτων από και προς το λιμάνι μέσω Περιφερειακού δρόμου

Ενημέρωση από το Λιμεναρχείο Νάξου για την κίνηση οχημάτων από και προς το λιμάνι της Νάξου - Που θα δέσει ο Σκοπελίτης

Cycladic Identity – Ιος: Ολοκληρώθηκε το πρώτο πρόγραμμa με τίτλο “Το βλέμμα της Νεότητας στις Κυκλάδες”

Το πρόγραμμα παρουσιάστηκε την Κυριακή 31 Μαρτίου στους κατοίκους του νησιού

Express Skopelitis: Μια μέρα σαν όλες τις άλλες….

To Express Skopelitis συνεχίζει το δρομολόγιό του...

Φόρτωμας σε Πιερρακάκη: “Να είναι πανέτοιμα τα σχολεία των Κυκλάδων τη νέα χρονιά”

Συνάντηση εργασίας Φίλιππου Φόρτωμα με τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Κυριάκο Πιερρακάκη

Νομική Αθηνών: Με οδηγό την Ναξιώτισσα Μαρία Μαργαρίτη κέρδισε Κέμπριτζ και Οξφόρδη!

Η Νομική Αθηνών νίκησε Κέμπριτζ και Οξφόρδη και πήρε το Α’ Βραβείο σε διεθνή διαγωνισμό εικονικής δίκης - Ο ρόλος της Ναξιώτισσας Μαρίας Μαργαρίτη