Νάξος - ΣΕΒΑΣ: Ωρα (12/09) για εκλογές

Βετεράνοι; Τους βλέπεις και τους χαίρεσαι... Πρωταγωνιστές εντός του αγωνιστικού χώρου με εντυπωσιακές επιδόσεις και με την Νάξο πάντα σε ρόλο πρεσβευτή... Από τον ...μικρότερο σε ηλικία βετεράνο έως τον μεγαλύτερο, κάθε φορά που μπαίνουν στο γήπεδο λειτουργούν ως ιδανικοί πρεσβευτές της Νάξου... Αναφερόμαστε στον Σύλλογο Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου Νάξου, τον γνωστό μας ως ΣΕΒΑΣ, ο οποίος έχει φέρει δεκάδες διακρίσεις σε ετήσια βάση στη Νάξο... Αλλά; Τώρα εκλογές και δη αύριο Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου (από τις 5 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ) στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού  Παντανάσσης, στο κέντρο της πόλης της Νάξου

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΣΕΒΑΣ ΝΑΞΟΥ ανακοινώνει ότι το Σάββατο 12/09/2020 και από τις ώρες 17:00 έως 20:00 στο Πνευματικό Κέντρο I.N. Παντανάσσης, θα διεξαχθούν οι εκλογές του Συλλόγου, για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Καλούνται όλα τα μέλη του Συλλόγου, αλλά και όσοι φίλοι του Συλλόγου επιθυμούν, να παρευρεθούν στην εκλογική διαδικασία, βοηθώντας τον Σύλλογο στις δραστηριότητές του, με στόχο την διάδοση του αθλητικού πνεύματος.

Με τιμή

Το ΔΣ ΣΕΒΑΣ ΝΑΞΟΥ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News