Νάξος - ΣΕΒΑΣ: Σημαντικές διακρίσεις για Μαρίνα Καρούση και Μιχάλη Μανιό

ΣΕΒΑΣ Νάξου

Με επιτυχίες και μετάλλια επέστρεψαν από τους Βαλκανικούς Αγώνες Βετεράνων που έγιναν στην Καρύτσα της Αλβανίας οι Ναξιώτες αθλητές Μιχάλης Μανιός και Μαρίνα Καρούση.  

Στους αγώνες στην Αλβανία συμμετείχαν 800 και πλέον αθλητές, ενώ έλαβαν μέρος και πολλοί αθλητές από την Ιταλία και την Ουκρανία εκτός συναγωνισμού. Ηταν ένα αθλητικό γεγονός που προσέλκυσε δρομείς από 12 χώρες, πολλοί εκ των οποίων έχουν γράψει ιστορία στο χώρο. 

Οι Βαλκανικοί αγώνες ενισχύουν τους δεσμούς φιλίας και αγάπης και κάθε χρόνο η συμμετοχή των Βετεράνων Δρομέων αυξάνεται. Μάλιστα, οι επόμενοι βαλκανικοί Αγώνες θα διεξαχθούν στο Βόλο (2022) 

Όπως αναφέρει με δημοσίευση του ο ΣΕΒΑΣ Νάξου για τον Μιχάλη Μανιό .

"Στο βάθρο και ο Μιχάλης Μανιός στους Βαλκανικούς αγώνες, 17 - 19/9/2021 στην Κορυτσά της Αλβανίας με χάλκινο στα 400μ στην κατηγορία του και δύο χρυσά , στη σκυταλοδρομία 4x400 και στην Βαλκανική σκυταλοδρομία. Είμαστε περήφανοι για τους αθλητές μας γιατί οι δυσκολίες κυρίως μετακίνησης, για εμάς τους νησιώτες, κάνουν τις συμμετοχές και τα μετάλλια πιο βαριά".

mixa.jpg

Και για την Μαρίνα Καρούση 

"Την 3η Θέση στο βάθρο κατέλαβε η Μαρίνα μαςστην κατηγορία της στα 5000μ , αυτή τη φορά στους 30ους Βαλκανικούς αγώνες βετεράνων στην Κορυτσά της Αλβανίας, 17-19 Σεπτεμβρίου 2021, με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, από όλες τις χώρες που έλαβαν μέρος. Ο αθλητισμός μόνο ενώνει...!"

Από τη πλευρά της η Μαρίνα Καρούση σε ανάρτησή της στα social media θα αναφέρει: "  Μεγάλη αγάπη ο αθλητισμός. Το τρέξιμο αποστάσεων για εμένα, που ξεκινάει απ' τα χρόνια τα παιδικά. Δίνεις, κι έχει να δώσει τόσα πολλά, όπως εδώ, στο Βαλκανικό πρωτάθλημα βετεράνων αθλητών στίβου, στην Κορυτσά! 16 - 19 Σεπτέμβρη. Ευγνώμων που συμμετείχα, με διάκριση τρίτης θέσης, στα 5 χιλιόμετρα".

karousi.jpg

Και ο ΣΕΒΑΣ Νάξου καταλήγει:  Είμαστε περήφανοι για τους αθλητές μας γιατί οι δυσκολίες κυρίως μετακίνησης, για εμάς τους νησιώτες, κάνουν τις συμμετοχές και τα μετάλλια πιο βαριά.

Συγχαρητήρια Μαρίνα και Μιχάλη!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News