Νησιώτισσα η Δρακουλίδου

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ είναι μία ανάσα από την ανακοίνωση της συμφωνίας με την καλύτερη νέα πασαδόρο του Ελληνικού γυναικείου βόλεϊ. Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Δρακουλίδου, μέλος της εθνικής ομάδας στις μικρές κατηγορίες που όμως μετράει ήδη οκτώ χρόνια παρουσίας στο χώρο και έχει κερδίσει την εκτίμηση όλων. Στα 19 της χρόνια είχε πέρυσι πρωταγωνιστικό ρόλο στη πορεία των Μακεδόνων και είναι σε θέση να βοηθήσει άμεσα τον Πανναξιακό ΑΟΝ να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερος τη νέα χρονιά.

Η Κωνσταντίνα είναι γεννημένη στις 27 Νοεμβρίου 1996, έχει ύψος 1.80 μ. και από 10 ετών αγωνίζεται στην ομάδα των Μακεδόνων Αξιού, κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα την περίοδο 2013 - 14, όπου και αγωνίστηκε Ελπίδα Αμπελοκήπων. Κίνητρο για να έρθει στη Νάξο τι άλλο από τη πολύ καλή περσινή πορεία της ομάδας του Πανναξιακού σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη αλλά και η δυνατότητα συνεργασίας με τον Ζόραν Κόβαζιτς, έναν προπονητή που δουλεύει ιδιαίτερα με τις μικρότερες αθλήτριες και τους δίνει τη δυνατότητα ανάπτυξης στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.

Να σημειώσουμε εδώ ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Κωνσταντίνα Δρακουλίδου είχε περάσει τρεις όμορφες ημέρες στη Νάξο καθότι ήταν η εκπρόσωπος των Μακεδόνων στη κλήρωση του πρωταθλήματος Α1 που είχε γίνει στο νησί μας… 

Λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής της Κωνσταντίνας Δρακουλίδου στον Πανναξιακό ΑΟΝ επικοινωνήσαμε μαζί της και δήλωσε στο www.paon.gr

«Είμαι ενθουσιασμένη που από την φετινή αγωνιστική χρονιά ανήκω στην ομάδα του Πανναξιακού. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να αγωνιστώ, να δουλέψω και να παρω εμπειρίες σε μια ομάδα με στόχους όπως ο Πανναξιακός. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Πανναξιακού και τον προπονητή μου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και εύχομαι να έχουμε μια επιτυχημένη χρόνια. Τέλος, ευχαριστώ την ομάδα των Μακεδόνων Αξιού που με βοήθησαν για το επόμενο σημαντικό βήμα στην καριέρα μου.»