Ο Πρίντεζης μέλος της ομάδας «Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών»

Βρισκόμαστε στις αρχές Ιουλίου και το 2ο AegeanBall Festival στη Σύρο ολοκληρώνεται με επιτυχία… Όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια και ο οργανωτής του Γιώργος Πρίντεζης, ο Συριανός φόργουορντ της Εθνικής Ελλάδας και του Ολυμπιακού θέλει για μία ακόμη φορά να έχει τον τελευταίο λόγο. Όπως κάνει άλλωστε συχνά πυκνά και στο παρκέ… Και το βράδυ του φινάλε των αγώνων σε παραλία της Σύρου, αφού πρώτα τραγούδησε ένα τραγούδι του Πλούταρχου, ζήτησε από την αγαπημένη του Στέλλα να τον παντρευτεί. Κι αυτή είπε το «να»…

Ένα μήνα αργότερα, στις 3 Αυγούστου, ο Γιώργος Πρίντεζης γίνεται πατέρας…

Η κορούλα του γεννήθηκε και όπως τόνισε ο θεράπων ιατρός Δημήτρης Πανούσης η μαμά και το μωρό τους, χαίρουν άκρας υγείας. Και ο μπαμπάς προχώρησε άμεσα σε μία κίνηση που σίγουρα αξίζει να βρει μιμητές σε όλη την Ελλάδα. Έγινε εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών στο κέντρο λήψης της Κλινικής «ΡΕΑ», για λογαριασμό του Συλλόγου ΟΡΑΜΑ – ΕΛΠΙΔΑΣ και της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

Να πως περιγράφει την κίνηση αυτή η ιστοσελίδα alithinesgynaikes.gr

“Τα χαρούμενα συναισθήματα του ερχομού μιας νέας ζωής στον κόσμο, δημιουργούν αυτόματα και αυξημένες ευαισθησίες για  θέματα υγείας και αλληλεγγύης , πολύ περισσότερο αν μπορείς ο ίδιος σαν άνθρωπος να βοηθήσεις με τη φυσική σου παρουσία και συμμετοχή. Στην Μαιευτική κλινική ΡΕΑ που ήρθε στο κόσμο η κόρη του, ο Γιώργος Πρίντεζης μετέτρεψε τη χαρά του ερχομού του πρώτου του παιδιού  σε πράξη Αγάπης και Ζωής. Ενημερώθηκε από το επιστημονικό προσωπικό της κλινικής ΡΕΑ και χάρισε Ελπίδα για τη Ζωή.

Έγινε Δότης Μυελού των Οστών .

Στο συνεργαζόμενο με το ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ κέντρο εγγραφής Εθελοντών Δοτών Μυελού των οστών ΡΕΑ, από την περασμένη εβδομάδα (09/08) ο ευτυχής πατέρας και διεθνής μπασκεμπολίστας με καταγωγή από τη Σύρο, έγινε κρίκος στην Αλυσίδα Ζωής.

Ακολουθήστε και εσείς το παράδειγμα του Γιώργου ενημερωθείτε ,γίνετε

«Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών»

Συνεργαζόμενο Κέντρο Εγγραφής Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών Κλινικής ΡΕΑ

τηλ.: 210 9495270 – ΡΕΑ Μαιευτικη Γυναικολογικη Κλινικη

Ενημερωθείτε από το site http://www.oramaelpidas.gr του Συλλόγου ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών

Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ»

Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία»

Λεβαδείας 8, 11527 Αθήνα

Δευτέρα έως Παρασκευή, 9:00 – 19:00

Τηλ: 210.7775615-6, Fax: 210.7485030

[email protected],

Και αν έχετε τη δύναμη ψυχής ,κάντε πράξη τη συμμετοχή σας πηγαίνοντας στο πλησιέστερο με την περιοχή σας συνεργαζόμενο κέντρο-ιατρείο.

Ο κόσμος έχει ευαισθητοποιηθεί στην προσφορά και αλληλεγγύη  και υπάρχουν πολλά συνεργαζόμενα κέντρα-ιατρεία σ΄όλη την Ελλάδα ,σε Κύπρο και σ΄ όλον τον κόσμο”.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News