Παναξιακού ΑΟΝ: εκλογές στις 30 /07 και η πρώτη κάρτα στον Πρώτο πολίτη του νησιού

Από χθες Τετάρτη 26 Ιουλίου κυκλοφόρησε η κάρτα φιλάθλου του Πανναξιακού ΑΟΝ σε μία προσπάθεια να βρεθούν οι απαραίτητοι οικονομικοί πόροι ώστε να ξεκινήσει η νέα χρονιά με τους καλύτερους οιωνούς… Την προσεχή Κυριακή 30 Ιουλίου έχουμε τις εκλογές, αλλά από χθες αντιπροσωπεία του Πανναξιακού ΑΟΝ είναι στο δρόμο… Με βασικό moto "Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ" οι κάρτες φιλάθλων αποσκοπούν στην οικονομική στήριξη του συλλόγου ώστε να ενισχυθούν τα αγωνιστικά τμήματα βόλεϊ και μπάσκετ.

Και σήμερα είχαμε τον πρώτο κάτοχο της κάρτας φιλάθλου. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, ο Μανώλης Μαργαρίτης…

Όπως διαβάζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου www.paon.gr «Την Πέμπτη το πρωί αντιπροσωπεία του Πανναξιακού επισκέφτηκε τον κ. Μαργαρίτη στο Δημαρχιακό Μέγαρο και τον ενημέρωσε για το νέο ξεκίνημα του σωματείου, με τον Δήμαρχο να ανταποκρίνεται αμέσως. Ο πρώτος πολίτης του νησιού, απέκτησε την πρώτη «κάρτα φιλάθλου» με τον αύξοντα συμβολικό αριθμό 001 δίνοντας το έναυσμα για την νέα προσπάθεια και δείχνοντας έμπρακτα ότι τόσο ο ίδιος αλλά και ο Δήμος Νάξου θα στηρίξουν με κάθε τρόπο την προσπάθεια που γίνεται από τον σύλλογο του Πανναξιακού να παραμείνει ψηλά και να συνεχίσει να διαφημίζει τη Νάξο σε όλη την Ελλάδα. Ο Δήμαρχος ευχήθηκε καλή επιτυχία και επίτευξη όλων των στόχων του συλλόγου ενόψει της νέας σεζόν».

Εδώ να σημειώσουμε ότι στις 26 Ιουνίου του 2011 όταν ο Πανναξιακός ΑΟΝ έκανε το μεγάλο βήμα για την άνοδο στην Α1, η τότε διοίκηση της ομάδας είχε ξεκινήσει από τη Μητρόπολη Παροναξίας με τον Σεβασμιώτατο κκ Καλλίνικο να είναι ο πρώτος που είχε πάρει την ανάλογη κάρτα φιλάθλου…

Οσο για τις εκλογές; H εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου μας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Ιουλίου 2017 από ώρα 10.00 εως και 19.00, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ιερού Ναού Παντάνασσας (παραλία Χώρας Νάξου). Καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους της ομάδας μας και του Ναξιακού αθλητισμού, να συμμετάσχουν στην κορυφαία αυτή διαδικασία του σωματείου μας.

 

 

Πηγή: 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News