Πανναξαικός ΑΟ: Η ώρα των εκλογών έφτασε (07/06), οι 20 υποψήφιοι

Ακόμα μία σημαντική μέρα για τον Πανναξιακό θα είναι η Κυριακή 7 Ιουνίου, καθώς ο κόσμος της ομάδας καλείται να εκλέξει τη νέα διοίκηση που θα οδηγήσει τον σύλλογο στην επόμενη μέρα, που περιέχει την επιστροφή του στη Γ΄Εθνική.

Τα μηνύματα είναι άκρως θετικά και ελπιδοφόρα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο αριθμός των υποψηφίων για το νέο ΔΣ πλησιάσει τους 25 και αυτό που μένει είναι η μαζική προσέλευση του κόσμου στην κάλπη που θα στηθεί στο Πνευματικό Κέντρο της Παντάνασσας, ώστε να δώσει ώθηση σε αυτή την προσπάθεια.

Αυτό που θα πρέπει να περιμένουμε μετά τις εκλογές τις Κυριακής είναι μία διοίκηση που θα συνδυάζει τα νέα μέλη με την εμπειρία των παλαιότερων, συνθέτοντας ένα ισχυρό διοικητικό σχήμα. 

Ο σύλλογος, εξέδωσε το ακόλουθο κάλεσμα που συνοδεύεται από ένα συλλεκτικό βίντεο:

Ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ, θα διεξάγει εκλογές αύριο Κυριακή 7 Ιουνίου, απο τις 11:00 το πρωί , εως τις 21:00, στο Πνευματικό κέντρο της Παντάνασσας.
Καλούμε όλους τους Ναξιώτες να συμμετέχουν στη δημοκρατική διαδικασία που θα αναδείξει το νέο διοικητικό σχήμα του συλλόγου μας.
Λάβε μέρος στις εκλογές, η ψήφος σου εχει δύναμη, δώσε ώθηση στο νέο Δ.Σ. και γίνε ζωντανό κομμάτι της ιστορίας.
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ Α.Ο.
ΜΑΖΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ...

Οι υποψήφιοι

Λίγο μετά τις 6  το απόγευμα σήμερα έγιναν γνωστοί και οι υποψήφιοι που θα διεκδικήσουν την ψήφο των φίλων του Πανναξιακού ΑΟ και θα στελεχώσουν τόσο το τμήμα ποδοσφαίρου όσο κι αυτό του στίβου.. Και ανάμεσα στα πρόσωπα έχουμε τον πρώην πρόεδρο Βαγγέλη Κάρλοβιτς, τον Βασίλη Φλεριανό, τον Πλάτωνα Τομπά αλλά και νέα πρόσωπα όπως ο Ιερώνυμος Ρεμνούνδος και ο Ιωάννης Πολυχρονάκος

Ιδού η σχετική λίστα

103276635_10222624478790313_639217275587025863_n.jpg

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα sportcyclades.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News