Πανναξιακός ΑΟ - ΑΜΣ Φιλωτίου: Στενή συνεργασία με το βλέμμα στο μέλλον

Οσοι βρέθηκαν χθες το απόγευμα (26/08) στο ΔΑΚ Νάξου, ενδεχομένως και να παραξενεύτηκαν βλέποντας με τα χρώματα του Πανναξιακού ΑΟ, τον Μάρκο Λουλάι, τερματοφύλακα του ΑΜΣ Φιλωτίου που εμφανίστηκε με τη φανέλα του Πανναξιακού ΑΟ... Η απορία λύθηκε με το πέρας της πρώτης προπόνησης όταν έγινε γνωστό μέσα από τις συζητήσεις με τους παράγοντες της ομάδας της Νάξου... τι έχει γίνει; Μϊα νέα σελίδα άνοιξε με τη κίνηση αυτή στην συγχρονη ιστορία όχι μόνο των δύο ομάδων αλλά και του Ναξιακού ποδοσφαίρου... Κι αυτό γιατί το δρόμο προς το ...Φιλώτι πήραν με την μορφή ανταλλαγής οι Γιάννης Λογοθέτης, Δημήτρης Λίκα και Γιάννης Ντάσιος, οι οποίοι είπαν το "ναι" στην πρόταση του ΑΜΣ Φιλωτίου που έγινε κατόπιν συνεννόησης με τον Πανναξιακό.

Σήμερα το πρωί, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Aegean Voice 107.5 και στην εκπομπή Carpe Diem, ο εκπρόσωπος Τύπου του Πανναξιακού ΑΟ, Αλέξανδρος Φράγκου, μίλησε για τη συνεργασία αυτή ανάμεσα στις δύο ομάδες και τόνισε ότι είναι μία κίνηση που θα έχει συνέχεια και με τις υπόλοιπες ομάδες που επιθυμούν βέβαια κάτι τέτοιο, ενώ αναφέρθηκε και στο ζήτημα του Πανναξιακού τονίζοντας ότι στην πρώτη προπόνηση τόσο της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Πανναξιακού ΑΟΝ όσο και της ομάδας μπάσκετ του Πανναξιακού ΑΟΚ, θα είναι μέλη και αθλητές του Πανναξιακού ΑΟ (ποδόσφαιρο - στίβος) για να σημάνουν την ενότητα του σωματείου, έστω κι εάν υπάρχουν όπως σημείωσε "τρία διαφορετικά ΑΦΜ για ένα ... όνομα, τον Πανναξιακό. Η Ομάδα θα πρέπει όχι μόνο να δείχνει αλλά και να είναι ενωμένοι. Και έρχονται ακόμη περισσότερες εκπλήξεις" 

Και το μεσημέρι, όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα sportcyclades.gr οι δύο πρόεδροι Πανναξιακού ΑΟ και ΑΜΣ Φιλωτίου συνέχισαν την πορεία τους... Τι έγινε;  ο πρόεδρος του ΑΜΣ Φιλωτίου, Γιάννης Ψαρράς έγινε κάτοχος του εισιτηρίου διαρκείας του Πανναξιακού, το οποίο αγόρασε από τον Βαγγέλη Κάρλοβιτς, με τον πρόεδρο του Πανναξιακού να φτάνει έως το Φιλώτι ...  Στην ανακοίνωση του Πανναξιακού που ακολουθεί, αναφέρεται ότι, το ραντεβού ανανεώθηκε όταν εκδοθούν τα εισιτήρια του ΑΜΣ Φιλωτίου, ώστε ο πρόεδρος του Πανναξιακό να αγοράσει το πρώτο: 

Τι αναφέρεται στο σχετικό δελτίο ενημέρωσης; "Ένας πρωταρχικός στόχος του νεοεκλεγέντος δ.σ. του Πανναξιακού καθώς και του προέδρου του κ. Καρλοβιτς προσωπικά ήταν η ανάπτυξη δεσμών σταθερών, ειλικρινων και με διάρκεια μεταξύ των ομάδων του νησιού μας.

Πεποίθηση όλων μας στον Πανναξιακό είναι πως μας ενώνουν απείρως περισσότερα απ' όσα μας χωρίζουν η μας χώριζαν η - ενδεχομένως - πίστευαν κάποιοι ότι μας χωρίζουν...

Με αυτές τις αρχές ως αφετηρία,ο Πανναξιακός από την πρώτη στιγμή έκανε ένα άνοιγμα προς όλες τις ομάδες του νησιού, χωρίς να διεκδικήσει δεσπόζουσα θέση στις συνομιλίες. Αντιθέτως, κοιτάξαμε στα μάτια με ειλικρίνεια τους πάντες και επιδιώξαμε μια άνευ όρων συνεργασία με μοναδικό γνώμονα της πρόοδο του νησιού μας,της Νάξου.

Κάποιοι επέλεξαν, ίσως,να βολευτουν σε μια ανιαρή "διαμάχη" που πιθανώς να τους δίνει και οντότητα...

Κάποιοι άλλοι, γνωρίζοντας ότι είναι αυτοφωτοι και άρα πραγματικά δυνατοί, επέλεξαν τον δρόμο των δυνατών. Τις συνεργασίες!

Στη φωτογραφία,οι πρόεδροι των Πανναξιακού Α.Ο. και Α.Μ.Σ. Φιλωτιου κ.κ. Καρλοβιτς και Ψαρράς εγκαινιάζουν την έναρξη συνεργασίας των δύο συλλόγων! Στη φωτογραφία επίσης,ο κ.Ψαρρας επιδεικνύει την κάρτα διαρκείας του Πανναξιακού που ο ίδιος προμηθεύτηκε. Στην επόμενη φωτογραφία,ο πρόεδρος του Πανναξιακού θα πράξει ακριβώς το ίδιο!"

Φωτογραφία: Sportcyclades.gr