Πανναξιακός ΑΟ - ΑΟ Σύρου: Η ΕΠΟ είπε ... Πανναξιακός και τέλος

Πολύ κακό για το τίποτα... Οπως αποδείχτηκε, ο ΑΟ Σύρου απλά ήθελε να αποφύγει το ταξίδι στη Νάξο... Αναφερόμαστε στον αγώνα της 8ης αγωνιστικής Πανναξιακός ΑΟ - ΑΟ Σύρου που ήταν προγραμματισμένος να γίνει στη Νάξο την 15η Δεκεμβρίου, αλλά η ομάδα της Σύρου δεν ήρθε ποτέ στη Νάξο... Επικαλέστηκε πρόβλημα ασθένειας παικτών, έχασε την αναμέτρηση στα χαρτιά (3-0) και προσέφυγε στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ την 8η Ιανουαρίου...

Τι κέρδισε; Οπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα sportcyclades.gr τέλος έλαβε πριν λίγο το δικαστικό σίριαλ της έφεσης του ΑΟ Σύρου κατά της ΕΠΣ Κυκλάδων για την απόφαση της κατοχύρωσης με 3-0 του ντέρμπι στον Πανναξιακό, αφού η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκρινε ορθή την απόφαση.

Μετά την εκδίκαση της υπόθεσης στις 8 Ιανουαρίου , σήμερα ήρθε η απόφαση της επιτροπής της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, η οποία αφού άκουσε τις τοποθετήσεις των συνηγόρων των δύο ομάδων και έλαβε στη συνέχεια υπόψιν της τα υπομνήματα, τελικά αποφάσισε κατοχύρωσε το παιχνίδι υπέρ του Πανναξιακού, ο οποίος πλέον έχει φτάσει τους 25 βαθμούς, με τον ΑΟ Σύρου να μένει στους 22.

Η απόφαση

2020-01-21_2_a54cf.jpg

Η βαθμολογία όπως προκύπτει 

2020-01-19_6_1c38e.jpg

Ενίσχυση για Πανναξιακό ΑΟ 

Χθες, Δευτέρα 20 Ιανουαρίου και ο Πανναξιακός ΑΟ προχώρησε σε μία κίνηση με όραμα το μέλλον καθότι ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού κεντρικού αμυντικού Φαμπιάν Σερμάδι από τον ΠΑΣ Νάξου.  Ο 17χρονος, Σερμάδι, έχει γαλουχηθεί ποδοσφαιρικά στην ακαδημία του ΠΑΣ Νάξου, με τον οποίο έχει κατακτήσει τίτλους σε όλα τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κυκλάδων. Κατά το παρελθόν αποτέλεσε επιλογή για τις Μικτές Ομάδες, όμως ένα γραφειοκρατικό θέμα του στέρησε την συμεμτοχή του στην ομάδα της ΕΠΣΚ που είχε κατακτήσει την 3η θέση στην Ελλάδα.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα υποδέχτηκαν τα μέλη της διοίκησης, Μάριος Τσεσμελής και Μιχάλης Χαμηλοθώρης.

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού:

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Σερμάδι Φαμπιάν από την ομάδα του Πας Νάξου.
Ο Φαμπιάν είναι γεννηθής το 2003 και αγωνίζεται στον χώρου του κέντρου.
Η διοίκηση καλωσορίζει τον Φαμπιάν στην Πανναξιακή οικογένεια και του εύχεται πάντα υγεία και επιτυχίες!