Πανναξιακός ΑΟ: Εναρξη προπονήσεων και οι Ακαδημίες υπό τη σκέπη του ΟΠΑΠ

Ξεκινάμε από τα απλά... Τα πιτσιρίκια που θέλουν να μοιάζουν με τα ιδάλματά τους, τους βασικούς παίκτες του Πανναξιακού ΑΟ πάτησαν από χθες χορτάρι. Εστω και στην άκρη. Αλλά πάτησαν το χόρτο του Σταδίου της Νάξου.. Και υπό την επίβλεψη τόσο του πρώτου προπονητή Χρήστου Πελέκη, όσο και του αρμόδιου προπονητή Γιάννη Παραβατού, τα πιτσιρίκια, το .. αύριο των μπλε αρχίζουν να μαθαίνουν τα μικρά και μεγάλα μυστικά του ποδοσφαίρου..

Τι λέει η σχετική ανακοίνωση; Ξεκίνησαν σήμερα (σ.σ. χθες) οι προπονήσεις των τμημάτων υποδομής Junior, παρουσία του προπονητή της ανδρικής ομάδας, κ. Χρήστου Πελέκη.  Οι μικροί αθλητές έδειξαν ενθουσιασμένοι με την επιστροφή τους στα γήπεδα, απολαμβάνοντας την προπόνηση και το παιχνίδι.

Οι εγγραφές συνεχίζονται για τους μικρούς μας φίλους και οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να επικοινωνήσουν Δευτέρα - Παρασκευή, 18:00 - 21:00 στα τηλέφωνα698 011 2172 & 694 515 9993 και στα γραφεία του συλλόγου. Όσοι γονείς και παιδιά επιθυμούν να παρακολουθήσουν από κοντά κάποια προπόνηση, μπορούν να το κάνουν κατόπιν συνεννόησης και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Το πρόγραμμα προπονήσεων θα συνεχιστεί ως εξής:

Δευτέρα 15:30 - 17:00

Πέμπτη 16:00 - 17:30

Παρασκευή 16:00 - 17:30

12090246.jpg

Και η ομπρέλα του ΟΠΑΠ

Υπάρχει όμως και μία κίνηση που είναι ιδιαίτερα σημαντική για το μέλλον του Πανναξιακού. Ποια είναι αυτή; Μα η ομπρέλα που ακούει στο όνομα "Εταιρική Υπευθυνότητα ΟΠΑΠ". Και η ομάδα της Νάξου αποδέχτηκε την εν λόγω συνεργασία... Και όπως διαβάζουμε

"Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ένταξη των Ακαδημιών του Συλλόγου στο Πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΟΠΑΠ. Ο ΟΠΑΠ, πιστός στη δέσμευσή του να επενδύει πολύπλευρα στο μέλλον του αθλητισμού και τη νεολαία, υλοποιεί για έκτη συνεχή χρονιά το πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ.

Το Πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΟΠΑΠ περιλαμβάνει επιστημονική υποστήριξη από ειδικευμένους παιδιάτρους, παιδοψυχολόγους και διατροφολόγους, προπονητικές κατευθύνσεις για τις ηλικίες 7 έως 12 ετών με βάση τα διεθνή πρότυπα της UEFA και της FIFA, υψηλής ποιότητας προπονητικό υλικό, ασφαλιστική κάλυψη καθ' όλη τη διάρκεια των προπονήσεων και των αγώνων, καθώς και συμμετοχή σε μεγάλες αθλητικές γιορτές με εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν και οι γονείς/ συνοδοί των μικρών αθλητών, στους οποίους παρέχεται συμβουλευτική υποστήριξη σε θέματα ψυχολογίας, διατροφής και πρώτων βοηθειών.

Ευχαριστούμε τον Υπεύθυνο για την ένταξη των Ακαδημιών στο Πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΟΠΑΠ, κ. Αργυρίου Βασίλειο, τον κ. Καρούση Δημήτρη για τη μεσολάβηση στην υλοποίηση του εγχειρήματος και τον κ. Στεφάνου Νικόλαο, ο οποίος είναι ο Υπεύθυνος για το πρόγραμμα, ως μέλος του Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο."

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News