Πανναξιακός ΑΟ: Επιστρέφουν στις προπονήσεις οι αθλητές στίβου

Από τη στιγμή που η Κυβέρνηση μέσω των Λοιμοξιολόγων έδωσε το "πράσινο" φως για να ξεκινήσουν και πάλι οι προπονήσεις με επίκεντρο τον ανοιχτό στίβο, ο Πανναξιακός με ανακοίνωσή του έκανε γνωστή την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους... Παράλληλα, έχουμε και το ξεκίνημα τον προπονήσεων στο τμήμα στίβου, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις και το άνοιγμα ορισμένων αθλημάτων από πλευράς Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο. ανακοινώνει ότι οι προπονήσεις των τμημάτων Στίβου του συλλόγου θα συνεχιστούν κανονικά, λαμβάνοντας υπόψη τις νέες διευκρινιστικές οδηγίες της ΓΓΑ. Σύμφωνα με αυτές, υπάρχει δυνατότητα διεξαγωγής προπονήσεων, υπό τους εξής όρους: Όχι πάνω από 60 αθλητές  την ίδια ώρα στον στίβο και μικρά γκρουπ των 3 (2 αθλητές και 1 προπονητής) σε απόσταση 2 μέτρων μεταξύ τους και ανά 1 ώρα. Διευκρινίζεται ότι κατά τη διάρκεια των προπονήσεων δεν επιτρέπεται η πρόσβαση στις εγκαταστάσεις του γηπέδου, σε περιπατητές, θεατές ή μεμονωμένα αθλούμενος για ψυχαγωγία.

Αρμόδιος για την οργάνωση και διεξαγωγή των προπονήσεων, είναι ο Έφορος Στίβου του Πανναξιακού Α.Ο., κ. Τομπάς Πλάτων (κιν. 6944652667)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News