Πανναξιακός ΑΟ: Ερχεται λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα

Με την αθλητική περίοδο να έχει ολοκληρωθεί ο Πανναξιακός ΑΟ προχωρεί σε μία κίνηση που έχει ως στόχο την οικονομική του ενίσχυση μέσα από μία λαχειοφόρο αγορά ώστε να μπορέσει να βρει τους πόρους εκείνους που θα τον βοηθήσουν ώστε να διατηρήσει την δυναμική του και να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο... Μία από τις πρώτες ενέργειες είναι η διοργάνωση λαχειοφόρου αγοράς. Και αυτό για να μπορέσει να γίνει χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας... Και κυρίως των τοπικών επιχειρήσεων που αποτελούν και τον πυλώνα πάνω στον οποίο τα τμήματα της ομάδας στηρίζονται για να έχουν συμμετοχές ανάμεσα στους καλύτερους... Με τιμή λαχνού στα τρία ευρώ, η λαχειοφόρος αγορά θα πραγματοποιηθεί τέλη Αυγούστου και θα κληρωθούν τέσσερα δώρα με βάση τα τέσσερα τελευταία ψηφεία του λαϊκού λαχείου που κερδίσει... Και ανάμεσα στα δώρα είναι μία μηχανή 125 κυβικών αλλά και ένα χρηματικό ποσό ύψους 700 ευρώ σε μετρητά... 

Αναλυτικά η ανακοίνωση που φέρει την υπογραφή του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανναξιακού ΑΟ αναφέρει: 

"Ο Πανναξιακός αθλητικός όμιλος διοργανώνει μεγάλη λαχειοφόρο αγορά με πλούσια δώρα.

Ημερομηνία της κλήρωσης θα είναι η Τρίτη 28η Αυγούστου με τα 4 τελευταία ψηφία του τυχερού λαικού λαχείου.

Τις επόμενες μέρες θα αναζητηθούν (από τους υπεύθυνους της λαχειοφόρου που θα ορίσει το σωματείο )χορηγοί οι οποίοι θα δούν την επιχείρηση τους τυπωμένη στα κουπόνια των λαχνών καθώς επίσης μαζί με κάθε χορηγία θα δικαιούνται δωρεάν  15 με 20 λαχνούς.

Σε πρώτη φάση οι υπεύθυνοι θα συγκεντρώσουν τις επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν στη κλήρωση χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση και σε δεύτερη φάση θα τους επισκέπτονται με τους τυπωμένους λαχνούς οπότε και θα προχωρούν στην πληρωμή της χορηγίας.

Η τιμή του λαχνού θα είναι 3 ευρώ και θα κληρωθούν τέσσερα  πλούσια δώρα που ανάμεσα τους θα είναι μια μηχανή 125 κυβικών καθώς και το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ σε μετρητά.

Το τρίτο δώρο θα είναι μια τηλεόραση 50'' ιντσών και το τέταρτο δώρο θα είναι ηλεκτρικές συσκευές.

Ζητάμε τη συνεργασία των τοπικών επιχειρήσεων αφού χορηγίες τέτοιου είδους αποτελούν τη κινητήριο δύναμη του συλλόγου μας ώστε να συνεχίσει να επιτελεί κοινωνικό έργο".