Πανναξιακός ΑΟ: Ερχονται εξελίξεις στο γηπεδικό

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε Πανελλαδικό επίπεδο τα αθλητικά σωματεία της Ελλάδας είναι οι υποδομές... Αυτό που λέμε "γήπεδα"... Κι αυτό γιατί τα περισσότερα σωματεία έμειναν στην λογική περασμένων δεκαετιών με το κρατικό μηχανισμό να εξασφαλίζει τη στέγη τους... Και σήμερα βλέπουμε να προχωρούν ομάδες και σωματεία που έχουν ιδιοκτήτες υποδομές. Όλοι οι άλλοι ακολουθούν ασθμαίνοντας... Ο Πανναξιακός ΑΟ εδώ και χρόνια παλεύει να βρει το δικό του σπίτι..

Έχει μείνει στις υποσχέσεις για τουλάχιστον έναν χώρο 8χ8 ανάμεσα στο ανοιχτό και το κλειστό γήπεδο του ΔΑΚ Νάξου αλλά ακόμη περιμένει. Είναι ιδανικός χώρος για παρκινγκ το καλοκαίρι βλέπετε... Όμως, η υπομονή εξαντλήθηκε. Και η διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟ ξεκινάει τη δική της μάχη για να δημιουργήσει τις δικές της υποδομές.. Και ζητάει την βοήθεια όλων.. Όσων αγαπούν πραγματικά την μεγαλύτερη ομάδα της Νάξου.... 

Αναλυτικά η ανοιχτή επιστολή από το γραφείο Τύπου του Πανναξιακού ΑΟ αναφέρει: 

"Η ιστορία του κάθε συλλόγου είναι διδακτική, αρκεί κάποιος να ενδιαφέρεται γι’αυτην, να την κατανοεί και να την χρησιμοποιεί σαν οδηγό για το μέλλον.

Είναι καλές οι μεταγραφές, είναι όμορφο στα μάτια όλων να δυναμώνει η ανδρική ομάδα, είναι εύηχο σε όλα τα αυτιά να ακούνε για ανόδους, πρωταθλήματα και κύπελλα…

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ σταθερά που εγγυάται τις παραπάνω επιτυχίες είναι η υποδομή του συλλόγου.
Είναι τα νέα παιδιά,τα παιδιά μας!

Ο Πανναξιακός, αυτός ο τεράστιος σύλλογος, ήρθε η ώρα να αποκτήσει την στέγη του,το σημείο αναφοράς του,τον δικό του χώρο ακαδημιών!

Ήρθε η ώρα,με έμπειρους ανθρώπους,με ορεξατους ανθρώπους,με τα παιδιά όλης της Νάξου,να ξεκινήσουμε…

Από την πρώτη στιγμή, κάποιοι άνθρωποι, αντιλαμβανόμενοι τη σημασία αυτού του πονήματος, δρομολόγησαν τις διαδικασίες εύρεσης χώρου για τις ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΎ.

Σύντομα,θα απευθύνουμε σε κάποιους συμπολίτες μας προκειμένου να βοηθήσουν με συγκεκριμένους τρόπους σε αυτό το εγχείρημα.

Σύντομα, ελπίζουμε πως με τη βοήθεια όλης της Νάξου,ο Πανναξιακός θα έχει αυτό,το μοναδικό,που του λείπει. Τον δικό του χώρο!

Δίπλα στους κ.κ. Αγγελή,Παραβατο, Φράγκου,Τσεσμελη, Στεφάνου,Σφυρόερα οι οποίοι ανέλαβαν,κατ’αρχην,την υλοποίηση της ιδέας, περιμένουμε όλους! Σε αυτή την προσπάθεια δε περισσεύει κανείς!"