Πανναξιακός ΑΟ: Ετοιμάζεται συγχώνευση με τον Ποδηλατικό Ομιλο Νάξου;

Δεν έπεσε ως βόμβα… Η αρχή είχε γίνει προφανώς αρκετό καιρό και τώρα απλά τρέχουμε τις εξελίξεις.. Την περασμένη Δευτέρα (08/02) στα γραφεία του Πανναξιακού ΑΟ πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα σε μέλη επιτροπών του Πανναξιακού ΑΟ και του Ποδηλατικού Ομίλου Νάξου και συζητήθηκε ενδεχόμενο και οι λεπτομέρειες συγχώνευσης των δυο σωματείων με απορρόφηση του Ποδηλατικού Ομίλου Νάξου από τον Πανναξιακό ΑΟ. Στόχος; η δημιουργία τμήματος ποδηλασίας στον Πανναξιακό ΑΟ, με σκοπό τη δημιουργία Ακαδημίας ποδηλασίας για τους μικρούς μας φίλους, τη διοργάνωση ποδηλατοβολτών, την εγγραφή του τμήματος στην ΕΟΠ και τη συμμετοχή σε αγώνες, καθώς και τη διοργάνωση ποδηλατικών αγώνων, διάθλων και τριάθλων στο νησί της Νάξου, στόχοι που δυστυχώς δεν έχουν επιτευχθεί έως σήμερα.

Και προφανώς τα πήγαν καλά… Και το λέμε αυτό γιατί σήμερα έγινε γνωστό μέσω ανάρτησης στην σελίδα του Ποδηλατικού Ομίλου Νάξου ότι πάμε σε ..Γενική Συνέλευση των μελών του Ομίλου (διά περιφοράς) ώστε να συζητηθεί και να ψηφιστεί το ενδεχόμενο συγχώνευσης.. Ιδού τι αναφέρει η ανάρτηση που φέρει την υπογραφή του Προέδρου, Ευθύμη Καραμπίνη…

Μετά από αίτηση του ενός πέμπτου (1/5) των μελών του Ποδηλατικού Ομίλου Νάξου, καλείστε την 28/02/2021 ημέρα Κυριακή και ώρα 08:00 έως 20:00, σε έκτακτη γενική συνέλευση των μελών του Π.Ο.Ν., με μοναδικό θέμα ημερησίας διάταξης:

Συγχώνευση του Ποδηλατικού Ομίλου Νάξου με τον Πανναξιακό Α.Ο. με απορρόφηση του πρώτου (Ποδηλατικού Ομίλου Νάξου) από τον δεύτερο (Πανναξιακό Α.Ο.) και τη δημιουργία στον Πανναξιακό Α.Ο. τμήματος ποδηλασίας, με σκοπό τη δημιουργία ακαδημίας ποδηλασίας για τους μικρούς μας φίλους, τη διοργάνωση ποδηλατοβολτών, την εγγραφή του τμήματος στην ΕΟΠ και τη συμμετοχή σε αγώνες, καθώς και τη διοργάνωση ποδηλατικών αγώνων, διάθλων και τριάθλων.

Προς αποφυγή συγχρωτισμού και διασποράς του COVID-19 η γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το νόμο διά περιφοράς και μέσω ανταλλαγής ηλεκτρονικών μηνυμάτων, sms καθώς και με κάθε πρόσφορο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, messenger, viber κλπ.

Από σήμερα και έως 28/02/2021 και ώρα 20:00 μπορείτε να αποστέλλετε sms στο κινητό τηλέφωνο 6976395414 ή ηλεκτρονικό μήνυμα στο e-mail [email protected] ή μήνυμα στο messenger, viber, αναγράφοντας την πρόταση: ΝΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ Α.Ο. και το ονοματεπώνυμο σας ή ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ Α.Ο. και το ονοματεπώνυμο σας.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία η γενική συνέλευση θα επαναληφθεί την 07/03/2021 ημέρα Κυριακή και ώρα 08:00 έως 20:00 με τον ίδιο τρόπο δίχως νέα ειδοποίηση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News