Πανναξιακός ΑΟ: Η Μπελιμπασάκη στα 400 μέτρα "έσπασε" τα κοντέρ

Απίστευτο... Η Μαρία Μπελιμπασάκη, η εκρηκτική Κρητικιά που αγωνίζεται με τα χρώματα του Πανναξιακού ΑΟ έχει βαλθεί να διαλύσει τα κοντέρ.. Και η επίδοσή της στα 400 μέτρα μοιάζει εξωπραγματική εάν σκεφτεί κανείς το ατομικό της ρεκόρ.... Ούτε λίγο ούτε πολύ το κατέβασε κατά τρία δεύτερα (!!!!)  Και μάλιστα σημείωσε την τρίτη επίδοση όλων των εποχών στον ανοιχτό στίβο  κατά τη διάρκεια των αγώνων «Βιλαέτια» στον Πύργο.

Η 27χρονη αθλητρια του Πανναξιακού ΑΟ διένυσε την απόσταση σε 51.84, σε μια κούρσα που έγινε με αρκετό αέρα, και βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ στον ανοιχτό, το οποίο ήταν 55.10 από το μακρινό 2011 και την εποχή που η αθλήτρια ήταν κορασίδα. Η Μπελιμπασάκη από την αρχή της χρονιάς επέλεξε να ρίξει το βάρος της στα 400 μ. και τον χειμώνα έδειξε πως έχει τα περιθώρια να τρέξει πολύ γρήγορα.

Το πανελλήνιο ρεκόρ στο αγώνισμα είναι 50.56 της Φανής Χαλκιά, ενώ μπροστά από την Μπελιμπασάκη είναι η Χρυσούλα Γκουντενούδη με 51.81. Η αθλήτρια θα κάνει τον επόμενο αγώνα της στα «Τοφάλεια», όπου θα αγωνιστεί στα 200μ., κι έπειτα θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, όπου θα τρέξει τόσο 200 όσο και 400 μέτρα.

Πανναξιακός και Portarathlon 

Το Δ.Σ του Πανναξιακού και ιδιαίτερα το τμήμα στίβου συγχαιρει όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στο διεθνές meeting ''ΠΟΡΤΑΡΑΘΛΟΝ'' που έγινε στη Νάξο το Σαββατοκύριακο 2 και 3 /06 και κόσμησαν με τη παρουσία τους τη διοργάνωση αυτή αλλα κα όλοι οι κυκλαδίτες αθλητές που συμμετείχαν εμβόλιμα στους αγώνες αξίζουν συγχαρητήρια.

Ειδικότερα ο παμπαίδας πρωταθλητής μας Σατρατζέμης Ιωάννης με την επίδοση του στα 600μ 1.35΄75 κέρδισε τη συμμετοχή του στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα,αλλά και οι Βερνίκου Μαργαρίτα (10.69΄΄ στα 80μ ΠΚΑ) , Γκορνάτι Σιμόνα (12.75΄΄ στα 100μ Κ ), Σέργη Δήμητρα (8.80΄΄ στα 60μ ΠΚΒ), Σέργη Νικολέτα (4.58μ στο άλμα εις μήκος ΠΚΒ)και Γκορνάτι Παύλος (7.58΄΄ στα 50μ μίνι) εντυπωσίασαν με τις επιδόσεις τους.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να κάνουμε και στη μεγάλη επίδοση της πρωταθλήτριας μας Ανέστη Ελίνας που με 14.85΄΄ στα 100μ εμπόδια Κ που πέτυχε στο meeting της Χαλκίδας είναι δεύτερη στη κατάταξη σε όλη την Ελλάδα.

Επίσης πολύ καλή εμφάνιση έκαναν και οι πρωταθλητές μας Τουρούση Γεωργία και Καραλίδης Γεώργιος στο ιδιο meeting.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News