Πανναξιακός ΑΟ: Η ώρα (20/06, 17:30) της Γενικής Συνέλευσης έφτασε

Η χρονιά για τον Πανναξιακό ΑΟ τελείωσε με ανάμεικτα συναισθήματα. Χαμόγελο για την πρόοδο των νέων παιδιών από τις ακαδημίες, χωρίς να προχωρήσει σε σημαντικές μεταγραφές ήταν ανταγωνιστικός σε όλο το πρωτάθλημα, αλλά υπήρξαν αρκετές γκρίζες στιγμές κυρίως ελέω διαιτησίας που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις και ένα δυνατό αίσθημα αδικιας...

Και τώρα ετοιμαζεται για τη νέα χρονιά... Και αυτό θα γ'ινει μέσω της Γενικής Συνέλευσης. Δεν έχει στο ... μενού εκλογές αλλά σίγουρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για το μέλλον. Και ειναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 20 Ιουνίου και ώρα 17.30 στο ΔΑΚ ΝΑΞΟΥ. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας θα εγκριθεί ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, ενώ θα συζητηθεί ο οικονομικός σχεδιασμός, ο προγραμματισμός για τη νέα περίοδο και θα γίνει συζήτηση για την ανασύνθεση του διοικητικού συμβουλίου. Σε περίπτωση μη απαρτίας η επαναληπτική θα γίνει την ίδια ημέρα και στον ίδιο χώρα στις 18.00 και 18.30 αντίστοιχα.

Ας δούμε τι αναφέρει η σχετική ανακοίνωση από τον Πανναξιακό ΑΟ 

"Το Δ.Σ. του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο. προσκαλεί στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση τα μέλη, τους χορηγούς και τον φίλαθλο κόσμο του συλλόγου, στα γραφεία του σωματείου στο ΔΑΚ ΝΑΞΟΥ την Τετάρτη 20/06/2018 και ώρα 17:30.

Σε περίπτωση μη απαρτίας θα ακολουθήσει η 2η και 3η επαναληπτική Γενική Συνέλευση την ίδια μέρα, στον ίδιο χώρο και ώρες 18:00 και 18:30 αντίστοιχα.

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα παρακάτω :

α) Οικονομικός και αγωνιστικός Απολογισμός 2017-2018

β) Προγραμματισμός για τη νέα περίοδο

γ) Οικονομικός σχεδιασμός

δ) Ανασύνθεση του Δ.Σ.

Η παρουσία όλων σας κρίνεται απαραίτητη".

Φωτογραφίες: sportCyclades.gr