Πανναξιακός ΑΟ: Και καλοκαιρινό καμπ με ποδόσφαιρο, κολύμβηση και πολλές πολλές εκπλήξεις

Θέλετε τα παιδιά σας να περάσουν όμορφες διακοπές; Και να έχουν μία συνεχή απασχόληση και το κυριότερο να μάθουν τα μυστικά του αθλητισμού; Και όχι μόνο ε; Ε τότε δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με τον Πανναξιακό ΑΟ... Και ο οποίος προχωρεί σ' ένα ξεχωριστό καμπ για πρώτη φορά στην σύγχρονη ιστορία του. Δεν νομίζουμε ότι στο παρελθόν άλλη ομάδα είχε διοργανώσει καμπ με τόσες πολλές δυνατότες επιλογής για ένα παιδί... Από ποδόσφαιρο έως μπάσκετ και από κολύμβηση έως ζωγραφική και τραγούδι. Οπως σημειώνεται στην σχετική ανακοίνωση μιλάμε για παιδιά ηλικίας 5 έως 13 ετών και οι δράσεις από επιλεγμένους προπονητές θα γίνονται από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι και βέβαια από Δευτέρα έως Παρασκευή. Τα τμήματα θα ξεκινήσουν όταν συμπληρωθούν (μίνιμουμ) 15 παιδιά, θα υπάρχουν παροχές στους μικρούς φίλους και βέβαια απαραίτητη προϋπόθεση χαρτί από τον γιατρό όσον αφορά την υγεία τους... 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση

"O ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ Α.Ο. διοργανώνει το πρώτο καλοκαιρινό Camp 2018, στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Νάξου.

Το CAMP απευθύνεται σε παιδία ηλικίας 5 έως 13 ετών. Το πρόγραμμα σε καθημερινή βάση θα είναι από τις 08:00-15:00 και από Δευτέρα έως Παρασκευή. Κατά την διάρκεια του camp παρέχονται στα παιδιά χυμοί, νερά και σάντουιτς με ποιοτικά υλικά.

Τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην κολύμβηση, τη γυμναστική, την Ναυαγοσωστική, το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το στίβο και πολλές άλλες θεματικές εκπλήξεις (ζωγραφική, χορός, τραγούδι) με τη σωστή καθοδήγηση  των επιλεγμένων προπονητών - παιδαγωγών (πτυχίο Τ.Ε.Φ.Α.Α. & Γ.Γ.ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ), συνδυάζοντας την εκμάθηση με καλοκαιρινές διακοπές.

Κύριος στόχος παραμένει η αγάπη για τον αθλητισμό, η σωστή καθοδήγηση και η ένταξη των μικρών παιδιών στο χώρο του αθλητισμού.

Η έναρξη θα πραγματοποιηθεί με την συμπλήρωση 15 εγγραφών και η ολοκλήρωση του camp οριοθετείται την Παρασκευή 10 Αυγούστου.

Περισσότερες πληροφορίες: 6946502510 κ. Θεοδοσίου Δημήτρης.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ξεκινούν από σήμερα , 21/6/2018( τηλ.: 2285 0 23170, κ. Καλημέρης Γεώργιος 6977434572, κ. Θεοδοσίου Δημήτρης 6946502510).

Εκ του Δ.Σ. του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο".