Πανναξιακός ΑΟ: Και με τη …βούλα η συνεργασία με τον Ολυμπιακό

Κάτι αλλάζει στην Νάξο και δη στον Πανναξιακό ΑΟ… Το είχαμε αναφέρει στις 7 Οκτωβρίου με τίτλο «Πανναξιακός ΑΟ και Ολυμπιακός, έρχονται εις σάρκα μία;»… Και είχαμε σημειώσει ότι «η συνεργασία Πανναξιακού – Ολυμπιακού βρίσκεται εδώ και αρκετό διάστημα, καθώς είχε προϋπάρξει συνάντηση Αγγελή – Φλεριανού με τους υπεύθυνους του δικτύου με το οριστικό συμβόλαιο μεταξύ των δύο πλευρών να υπογράφεται χθες από τον πρόεδρο της ομάδας Μιχάλη Αγγελή που έκανε την εμφάνιση του στα γραφεία της ΠΑΕ φορώντας το φούτερ της ομάδας της καρδιάς του. Αναφορικά με το προπονητικό τιμ που θα παίρνει άμεσα τεχνογνωσία από τον Ολυμπιακό, αυτοί θα είναι ο Γιώργος Βασαλάκης και ο Παναγιώτης Θεοδοσίου. Άμεσα αναμένονται κινήσεις που θα αφορούν τη συνεργασία και θα έχουν να κάνουν με επισκέψεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού στη Νάξο, όπως και με διάφορες επιμορφωτικές ομιλίες».

Και χθες έγινε η επισημοποίηση του …γάμου. Και με δελτίο Τύπου υπήρξε η ενημέρωση ως δώρο για τα 58 χρόνια από την ίδρυση του Πανναξιακού ΑΟ και το πιο σημαντικό; Έγιναν γνωστά τα οφέλη της συνεργασίας με τις σχολές του Ολυμπιακού σε ομαδικό αλλά και ατομικό επίπεδο…

Διαβάστε αναλυτικά την σχετική ανακοίνωση..

«Ο Πανναξιακός Α.Ο., 58 χρόνια μετά από την ίδρυσή του, γυρίζει σελίδα προκειμένου να επιτύχει ένα καλύτερο μέλλον και να γράψει νέες λαμπρές δόξες στην ιστορία του. Είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία του με τις σχολές ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς. Επιλέγει μια κορυφαία Ελληνική ομάδα ποδοσφαίρου η οποία δίνει ιδιαίτερη σημασία στη λειτουργία και την ανάπτυξη της Ακαδημίας και των Σχολών Ποδοσφαίρου που έχει στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Βασική μας επιδίωξη είναι η ενθάρρυνση και η υποστήριξη  όλων των νέων παιδιών  να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, και να γαλουχηθούν με τις κατάλληλες αθλητικές και παιδαγωγικές αξίες. Για την επίτευξη των στόχων μας θα χρησιμοποιηθούν καθηγητές Φυσικής Αγωγής και βετεράνοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα βρίσκονται σε μια διαρκή σχέση και παρακολούθηση του έργου τους από την Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού.

Σε άμεση συνεργασία με τις σχολές του Ολυμπιακού, θα διεξάγονται:

• Δοκιμές ποδοσφαιριστών (trial camps)  (προγραμματίζεται να γίνει άμεσα στη Νάξο)

• Ποδοσφαιρικά τουρνουά

• Αθλητικά Camps

• Κοινωνικές, φιλανθρωπικές και πολιτιστικές δράσεις

• Εξειδικευμένα σεμινάρια προπονητικής για τους προπονητές των Σχολών

• Επιστημονικές ημερίδες για τους προπονητές και τους γονείς με θέματα παιδοψυχολογίας και αθλητικής διατροφής

• Εργομετρικές μετρήσεις για την αξιολόγηση των ικανοτήτων των αθλητών

Στους αθλητές της Σχολής μας παρέχονται μεταξύ άλλων:

• Κάρτα Μέλους του Δικτύου Σχολών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για την αγορά προϊόντων από το REDSTORE με ειδική έκπτωση.

• Επισκέψεις στο Γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» και παρακολούθηση των εντός έδρας αγώνων της Α’ ομάδας όπως επίσης και της ομάδας Νέων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

• Ξεναγήσεις στο Προπονητικό Κέντρο και στο Μουσείο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

• Αγώνες με τα Αγωνιστικά Τμήματα Υποδομής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

• Συνάντηση και γνωριμία των αθλητών των Σχολών μας με ποδοσφαιριστές της Α’ ομάδας του Ολυμπιακού.

Οι εγγραφές άρχισαν και γίνονται καθημερινά στα γραφεία του Πανναξιακού Α.Ο. στο ΔΑΚ Νάξου από τις 15.30΄μέχρι τις 19.00΄,

τις ίδιες ώρες παρέχονται περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα:  22850-23170, 6977-238622. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News